Silmissä siintää Kaukasian vuoret ja sydämessä palaa halu jakaa evankeliumia. CORE TELLUS on sinulle! Lähetystyötä voi tehdä monellakin eri tavalla, mutta valmistautuminen on kaiken a ja o.

Haku käynnissä nyt!
Seuraava lukukausi Keuruulla
8.1.2018 - 18.5.2018.

AINEET/SISÄLTÖ

CORE TELLUS antaa kattavan paketin Suomessa ja ulkomailla tehtävässä lähetystyössä tarvittavista taidoista ja tiedosta. Pääset Raamatun tuntemisen lisäksi syventymään kulttuurien väliseen viestintään, lähetystyön strategioihin ja toimintamalleihin sekä eri uskontoihin.

OPPIMISYMPÄRISTÖ

Opiskelu tapahtuu niin luokassa kuin luokan ulkopuolellakin. Luokassa opitut asiat laitetaan käytäntöön ryhmätöissä ja projekteissa. Opiskelijat pääsevät myös verkostoitumaan eri tapahtumissa. Viikoittain järjestettävissä jumalanpalveluksissa ja seurakuntamatkoilla opiskelijat ottavat vastuuta mm. saarnoista, ylistyksen vetämisestä tai kokouksen organisoimisesta.

RAKENNE

Viikko-ohjelma rakentuu oppitunneista (4h/päivä), joiden lisäksi päästään tekemään paljon käytännön oppimista ryhmissä tai itsenäisesti.  Voit valita kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi mediatyötä, musiikkia tai johtamista ja organisointia.

Opetus on suomeksi, mutta tehtävät voi halutessaan tehdä myös englanniksi.

KESTO

CORE TELLUS kestää yhden lukuvuoden eli syys- ja kevätlukukaudet.

HYÖTY

CORE TELLUS antaa työkaluja lähetyskentälle tähtäävälle tai kotimaassa esimerkiksi maahanmuuttajien kanssa toimimiseen. Ymmärrät lähetystyöntekijän elämäntyyliin kuuluvat haasteet ja osaat hallita siihen liittyviä stressitekijöitä. Kartutat osaamistasi kommunikoida monikulttuurisissa yhteiskunnissa ja osaat lähestyä maailmanuskontoja kristillisestä näkökulmasta.

JATKOMAHDOLLISUUDET

Mikäli haluat suorittaa tutkinnon voit yhdistää esimerkiksi CORE 1.0 ja CORE 2.0 sekä CORE TELLUKSEN. Tällöin suosittelemme käymään CORE TELLUKSEN vasta yhden tai kahden vuoden Raamattuopintojen jälkeen maksimaalisen hyödyn saamiseksi.

CORE TELLUS kannattaa sisällyttää AC-tutkintoon. Mikäli haluat suorittaa AC-tutkinnon, on sinun valittava se jo opintojen alkuvaiheessa. Silloin CORE TELLUS suoritetaan toisen tai kolmannen vuoden opintoina.

VALMISTUMINEN

Käytyäsi CORE TELLUKSEN saat todistuksen. Koko opisto viettää keväällä yhteistä valmistujaisjuhlaa herkullisen ruuan ja hauskojen ohjelmanumeroiden merkeissä.

HINTA

Tähän koulutukseen voit hakea KELA:n opintotukea. Tarkemmat hintatiedot löydät haku ja hinnat -sivulta.