Avatar

UUSI KAMPUS HELSINGISSÄ!

Nyt voit opiskella Ison Kirjan opintoja myös Helsingissä. IK-opisto perustaa raamattukoulun Helsinkiin, mikä tuo IK:n tasokkaan koulutustarjonnan myös Etelä-Suomeen. Ensimmäisinä koulutuksina elokuussa 2017 Helsingissä alkaa FolLOW -opetuslapseuskoulu. Toisena koulutuksena tarjotaan CORE EN eli englanninkielinen koulutus, joka on suunnattu erityisesti kansainvälisten seurakuntien työntekijöille, mutta on kuitenkin avoin kenelle tahansa raamattuopinnoista kiinnostuneelle.

KOKO SYDÄMESTÄ. KAIKELLA YMMÄRRYKSELLÄ.

 

"Jeesuksen seuraajan tulisi haluta oppia rakastamaan Jumalaa ja lähimmäistään koko sydämestä ja kaikella ymmärryksellä. Opetuslapsen tuntomerkkejä ovat esimerkiksi viisaat elämäntavat, avarakatseinen ajattelu, moraalinen selkäranka sekä rakkaudelliset ihmissuhteet." - FolLOW Helsingin opettaja Lari Launonen .

 

FolLOW on intensiivinen yhden lukukauden kokonaisuus, joka toteutuu sekä Suomessa että ulkomailla. Missiomatkat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden harjoitella hengellistä työtä kotimaassa ja lähetyskentällä.

FolLOW on kokonaisvaltaisen kasvun paikka kohti kypsää kristillisyyttä.

FolLOW on yhteisö, jossa opettelemme rakastamaan Jumalaa ja lähimmäistä koko sydämestä ja kaikella ymmärryksellä.

SEURAKUNTIEN PARHAAKSI

Syksyllä alkava FolLOW-opetuslapseuskoulu järjestetään Fidan tiloissa Pulttitiellä Roihupellossa, mutta koulutuksia tullaan järjestämään myös muualla Helsingin alueella. Tulevaisuudessa toimintaa laajennetaan vastaamaan seurakuntien ja seurakuntalaisten tarpeita. IK Helsinkiä kehitetään yhdessä pääkaupunkiseudun seurakuntien kanssa ja opettamaan aiotaan kutsua myös joitakin pastoreita. Kuten Keuruullakin, myös IK Helsingin opintoihin saa Kelan opintotukea.

 

FolLOW Helsinkiin liittyvissä kysymyksissä (kuten opintosisällöt, missiomatka, asuminen ja ruokailu jne.) voit kääntyä opettaja Lari Launosen puoleen:

lari.launonen(a)isokirja.fi tai 050 438 3803