Lähde mukaan mukavaan porukkaan kiertämään historiallisia Raamatun paikkoja. Koe uudelleen Jeesuksen matkat Gennesaretin ympäristössä ja Jerusalemissa. Hintaan sisältyy neljä koko päivän opastettua retkeä upeisiin maisemiin. Välipäivinä voit rentoutua Välimeren rannalla ja meressä uiden tai tutustua Natanian viihtyisään kaupunkiin, jossa majoitumme. Ilmoittaudu m ukaan tälle ikimuistoiselle matkalle!

 

RETKET:
Käytössämme on oma bussi, jolla teemme neljä kokopäivän retkeä (joka toinen päivä).
1.     Galilea: Jisreelin tasanko, Gennesaretin ympäristö, Golan.
2.    Jerusalem: mm. Siionin vuori,  Juutalaiskortteli, Itkumuuri, Vanha kaupunki, Puutarhahauta
3.    Kuollut Meri, Filistean maa, Negev, uinti Kuollessa Meressä, Masada
4.    Kesarea, Rotchildien hautapuisto, Haifa, Karmel, Daliyat, Elian uhripaikka

Yllämainittujen retkien järjestykseen ja sisältöön voi tulla muutoksia.

VAPAA-AIKA:
Välimeren ranta tarjoaa miellyttäviä kokemuksia vapaapäivinä. Uimaveden lämpötila on n. 26 astetta ja ilma on kesäisen lämmin. Rantaa reunustaa valkoinen hiekka ja ylempänä todella kaunis rantapuisto. Natanian kaupungissa on mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia. Vapaapäivinä pidämme iltaisin kokouksen hotellin ala-aulassa.

MAJOITUS:
Asumme koko matkamme ajan Natanian kaupungissa, Välimeren rannalla Hotelli Mizpe Yamissa, joka on toimiva, siisti keskiluokan hotelli. Erikokoisissa ilmastoiduissa huoneissa on kylpyhuone, TV, puhelin, tallelokero ja jääkaappi. Huoneissa on kokolattiamatot. Mikäli haluat yhden hengen huoneen, lisämaksu on 400 euroa.

HINTA:
1300€/hlö + lennot (alk. 277€)
Loppuosanmatkan hinnasta, 1300 €/ henkilö, perimme matkalaisilta tuloyön jälkeisenä aamuna. Maksu sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, puolihoidon ja alla mainitutneljä retkeä sekä palvelurahat. Maksusta annamme kuitin.

LENNOT:
Finnairin suora lento Tel Aviviin AY 797
Helsinki - Tel Aviv
ma 14.11. klo 20.05 - ti 15.11. klo 00.30
Terminaali 2

Finnairin suora lento Helsinkiin AY 798
Tel Aviv - Helsinki
la 26.11. klo 01.20 - la 26.11. klo 06.00

Lentolippusi ostat netissä os. www.finnair.fi. Hinta on alkaen, eli nousee matkan lähestyessä. Lippujen lisäksi tarvitset passin, jonka tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Tarvitset myös matkavakuutuksen. Nämä ns. halpalennot, joilla lennämme, eivät ole vaihtokelpoisia, eikä Finnair maksa rahoja takaisin mahdollisen peruutuksen sattuessa. Tällöin matkavakuutus korvaa lennon hinnan esim. sairaustapauksissa. Pohjoismaiden kansalainen ei tarvitse viisumia Israeliin. Pakollisia rokotuksia Israeliin ei ole. Tosin suositellaan voimassa olevia rokotuksia: polio ja jäykkäkouristus.
 

Jos joku matkaa koskeva asia askarruttaa mieltäsi, soittele rohkeasti puh.  0500390050, tai lähetä sähköpostia calebtours50(a)gmail.com. Lähetämme vielä  kirjeen pari viikkoa ennen matkan alkua.

 

Israel-terveisin Raili ja Pauli Karppinen
www.calebtours.fi