Luominen vs. evoluutio 2.-3.6.

LUOMINEN VS. EVOLUUTIO?

KANSAINVÄLISEN LÄHETYS- JA RAAMATTUJÄRJESTÖN Christ for the Nations (CFNI) johtaja Dr. Dennis Lindsay opettaa ajankohtaisesta ja keskustelua herättävästä aiheesta Luominen vs. evoluutio.

Viikonlopun aikana syvennytään polttaviin kysymyksiin, kuten elämän synty, fossiilit, luonnonvalinta ja eläinkunnan monimuotoisuus. Pohdittavaa aiheesta riittää varmasti pitkäksi aikaan vielä viikonlopun jälkeenkin! Kurssilla saat vahvan tietopaketin käsitellä aiheita kriittisestä näkökulmasta ja toisaalta saat myös työkaluja löytää vastauksia Raamatusta.

DENNIS ON PALVELLUT YLI 40 VUOTTA Christ for the Nations -instituutissa, Texasissa. Hän on valmistunut Vanguardin yliopistosta Kaliforniasta käytännön teologian alalta. Tohtorinväitöksensä hän on tehnyt Oral Robertsin yliopistossa. Ginger ja Dr. Lindsay ovat kouluttautuneet myös Euroopassa Youth With A Mission -järjestössä. Dennis on palvellut yli 70 maassa sekä opettanut yli 40 vuotta Christ for the Nations -instituutissa, Texasissa. Dennis on järjestön perustajan, Gordon Lindsayn poika. Hän on naimisissa Gingerin kanssa ja heillä on3 aikuista lasta.

Dr. Dennis Lindsay

Dr. Dennis Lindsay

HÄNEN OPETUKSIEN PÄÄAIHEENA ovat evankeliointi, apologetiikka, luominen, Jumalan hyvyys, opetuslapseus, perhetyö ja kristillinen etiikka. Hän on äskettäin saanut valmiiksi luomista käsittelevän teoksen osan 21. Kirjasarjan tarkoitus on esitellä raamatullinen luomiseen pohjautuva maailmankuva. Sekä hänen kirjansa että opetuksensa on suunnattu maallikoille.

HINTA: Opetus 53 €/hlö + täysihoito 52 €/hlö. 1 hengen huoneen saa lisämaksusta ja ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Voit valita oman hintavaihdoehdon 2 päivän tapahtumassa:

 
 

ILMOITTAUTUMINEN: nettilomakkeella 19.5. mennessä

LISÄTIETOJA: 040 732 1884 tai seminaarisihteeri(a)isokirja.fi

←Takaisin