Nuorisotyöntekijöiden seminaari 2.-5.5.

4757652726_c73961594a_o.jpg

”Viestikapulan siirtäminen tulevalle seuraavalle sukupolvelle”. Mitä tähän fraasiin kätkeytyy? Mikä on tuo viestikapula? Valtaa, vastuuta, perintöä…  Mitä sellaista aiempi sukupolvi teki, josta me voidaan ammentaa tähän päivään? Miten voimme rakentaa aiemmin tehdyn työn päälle, emmekä aloittaa omaa juttua, ihan alusta?

Sukupolvien ketjua on yhteen solmimassa meidän kanssamme Arto Hämäläinen. Musiikista vastaa mm. Atro Hietala. Ainutlaatuisen tunnelman Ison Kirjan mökkialueella takaa nuorisopastorien hulvaton porukka. Kaikenlaista aktiviteettia on myös luvassa.

On jälleen aika kokoontua yhteen jakamaan, saamaan ja kasvamaan yhdessä nuorisopastoreiden porukalla. Ylistetään, rukoillaan, pidetään hauskaa ja vahvistutaan yhdessä!

Tervetuloa mukaan jos olet seurakunnan nuorisotyössä mukana esim. nuorisopastorina tai nuorisotiimissä tai tällainen työ on sydämellä.

Lisätiedot: 040 750 1061, nuorisosihteeri(a)isokirja.fi tai tero.jarventausta(a)isokirja.fi.

Hinta: 100 e/hlö. Hinta sisältää opetuksen, ruuat ja mökkimajoituksen. 1 tai 2 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€/hlö) ja ilmoittautumisjärjestyksessä (huoneita on rajallinen määrä). Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ilmoittautuminen: nettilomakkeella 14.4. mennessä

←Takaisin