Parantuminen Raamatussa 19.-20.8.

"Minä olen Herra, sinun parantajasi."

MITÄ RAAMATTU OPETTAA PARANTUMISESTA? Viikonlopun seminaari pysäyttää meidät sekä kipeiden että toiveikkaiden kysymysten äärelle. Opetus pureutuu Raamatun perusteisiin ja lupauksiin parantumisesta, Jumalan kohtaamiseen rukouksessa sekä armolahjojen merkitykseen palvelutehtävässä. Lisäksi käsitellään kasvamista parantumisen palvelutehtävässä.

PÄÄMÄÄRÄNÄ ON JUMALAN KOHTAAMINEN yhdessä muiden kanssa. Kannamme toinen toistemme kuormia ihan tavallisina rukoilijoina.

SEMINAARI ON TARKOITETTU SINULLE, joka mietit, koskettaako ja parantaako Jumala meitä tänä päivänä. Sinulle, joka kaipaat kohtaamista Jumalan kanssa ja tarvitset esirukousta puolestasi. Ehkäpä mietit miten ja milloin rukoilla sairaiden puolesta tai sitä, mikä on oma palvelu- tai kutsumustehtäväsi. Jos niin, tule mukaan. Etsitään yhdessä raamatullisia vastauksia ja Jumalan voimaa.

OPETTAJANA Joensuun helluntaiseurakunnan johtava pastori Matti Niemelä, joka opettaa parantumisen raamatullisista perusteista.

 

 

 

"Rohkaisen käytäntöön tapauskertomuksilla ja omakohtaisilla kokemuksilla. Kerron inhimillisestä arkuudesta, vajavaisuudesta, ihmisen mahdottomuuksista ja epätoivosta, johon Jumala on tullut mukaan. Armo ja Jumalan rakkaus kantavat ihmistä elämän haasteiden keskellä."

Katso myös armolahjoja koskeva RV-lehden artikkeli.

 

HINTA: Opetus 53 €/hlö + täysihoito 55 €/hlö. 1 hengen huoneen saa lisämaksusta ja ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Voit valita oman hintavaihdoehdon 2 päivän tapahtumassa:

 
 

ILMOITTAUTUMINEN: ilmoittaudu nettilomakkeella 4.8.2017 mennessä.

Lisätietoja: seminaarisihteeri@isokirja.fi, 040 732 1884

 

←Takaisin