Tartu rukouksen voimaan 6.-7.5.

Tartu rukouksen voimaan - sukella syvemmälle!

KAIPAATKO JUMALASUHTEESI SYVENEMISTÄ ja Pyhän Hengen todellisuutta elämääsi?
Viikonloppuna teemme yhdessä rukousmatkan virvoituksen lähteille. Sanan ohjaamana etsimme Pyhän Hengen voimaa arkeemme. Keskitymme rukoukseen konkreettisesti ja muutamme teoriat käytännöksi yhdessä Herran kanssa.

RATKAISEVA MUUTOS VOI TAPAHTUA juuri sinulle tänä viikonloppuna. Otamme aikaa rukoukseen monin tavoin esim. rukouskävelyllä luonnossa. Pidämme pieniä raamatuntutkisteluhetkiä ja sukellamme Sanaan ylistäen ja rukoillen. Tule viettämään laatuaikaa Jumalan läsnäolossa.

VARAA AIKA KALENTERIISI!

 

 

EEVA SEPPÄLÄINEN johtaa rukousmatkaa ja opettaa viikonlopun aiheista. Hän on toiminut pastorina Tampereen Helluntaiseurakunnassa. Eevalla on pitkä opetuskokemus esirukouksesta, hengellisestä sodankäynnistä, profeetallisesta palvelusta ja sielunhoidosta. Seurakuntavierailuilla häntä usein pyydetään puhumaan Pyhän Hengen täyteydestä ja rukouksesta. Rukouspalvelu onkin tärkeä osa hänen palvelutehtäväänsä.

OHJELMA: ks. tästä

HINTA: Opetus 53 €/hlö + täysihoito 55 €/hlö. 1 hengen huoneen saa lisämaksusta ja ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Voit valita oman hintavaihtoehdon 2 päivän tapahtumassa:

 
 

ILMOITTAUTUMINEN: 21.4.2017 mennessä nettilomakkeella.

Lisätietoja: seminaarisihteeri@isokirja.fi, puh. 040 732 1884

←Takaisin