OHJEET VUOSIPAIKKALAISILLE

-    Alueella voi oleskella ympäri vuoden.
-    Vapaasti käytettävissä: rantasauna (yleisillä vuoroilla), suihkut, keittokatos, laavu, frisbeegolf sekä Sicafen camping-keittiö.
-    Sähkön mahdollisuus suurjuhlien aikana, paikat annetaan saapumisjärjestyksessä.
-    Vuosipaikkakausi 1.6.-31.5. laskutetaan toukokuun aikana.
-    Frisbeegolf radan vapaa käyttö (käy ilmoittautumassa SiCafeessa, josta saat kortin). Kiekkoja voi vuokrata maksua vastaan.
-    Paikka täytyy varata C- tai D-pellolta, muualta sen saa valita lähes vapaasti. Vuosipaikkalaisten paikat tullaan keskittämään C-pellon SiCafen puoleiseen päätyyn sekä A- ja D-pellolle. Jos haluat C- tai D-pellolle, varaa se SiCafesta. Vaunuja ei saa viedä Lähdeportintien pohjoispuolelle, Ison Kirjan mäelle, parkkipaikoille, solujen nurmikoille, rannoille tai mökkialueelle.
-    Turvavälit: Omasta autosta/vaunusta/teltasta naapuriin 4 m
                                 Rakennuksiin 8 m, räystäästä mitaten
-    Sähköjohtojen oltava ehjiä ja vaatimusten mukaisia (ei jatkojohtoja!)
-    Johtoja ei saa jättää keskuksiin silloin, kun ajoneuvossa ei oleskella. Iso Kirja ei vastaa, jos johto rikkoutuu ruohoa leikatessa.
-    Juhannuksena on noudatettava konferenssileirinnän ohjeita.
-    Nurmikentällä olevat vaunut oltava ennen juhannusta siirtokunnossa, koska niitä voidaan joutua siirtämään juhannuksen ajoneuvosijoittelun takia.
-    Vaunupaikkaan kuuluu asuntovaunu tai -auto, mahdollinen vetoauto sekä etuteltan vaatima ala.
-    Terassien tai muiden rakennelmien rakentamisesta on aina sovittava erikseen projektikoordinaattorin kanssa.
-    Kevytpeiteviritelmät, kiinteät katokset, aidat ja muut vastaavat rakennelmat eivät ole sallittuja.
-    Aggregaatteja saa käyttää klo 10-18 välillä, jos ne eivät aiheuta häiriötä.
-    Kun alueelle saavutaan yöpymään, tulee ilmoittautua Sicafessa ja täyttää matkustajatietolomake. Samoin poistuessa on ilmoittauduttava.
-    Puulämmitteiset saunat varataan Sicafesta tai talviaikaan sähköpostilla osoitteesta sihteeri.ry@isokirja.fi

 

SÄHKÖPAIKAN VARAUS

Leirinnän juhannuspaketien ennakkomyynti alkaa maaliskuun puolivälissä. Viime vuoden tapaan tarjoamme teille palvelua, jonka kautta voitte varata sähköpaikan Juhannuskonferenssiin. Nyt vaunuilijan ei tarvitse tuoda vaunua satojen kilometrien päästä viikkoja aikaisemmin paikan päälle pelkästään hyvä sähköpaikka mielessä. Sähköpaikan voit ostaa verkkokaupasta ja tulla sitten vaunusi kanssa paikan päälle vaikka juhannusviikon torstaina.

Jos haluat valita itsellesi parhaan paikan myös tuleviksi vuosiksi, voit ottaa itsellesi vuosipaikan. Vuosipaikan kautta voit lukita ja valita tarkasti oman vaunupaikkasi sijainnin C- tai D-alueelta. Lisäksi voit säilyttää vaunuasi leirintäalueellamme ympäri vuoden. Vuosipaikka on paras vaihtoehto toteuttaa vaunuelämää Ison Kirjan alueella. Lisäksi vuosipaikka tarjoaa sinulle erilaisia etuuksia, joita voit hyödyntää leirintäalueella lomailusi yhteydessä. Vuosipaikka on edullisin vaihtoehto lomailijalle, joka viettää leirintäalueella vapaa-aikaa Juhannuskonferenssin lisäksi myös leirityen rauhalliseen aikaan tai muissa tapahtumissa kuten Youth Celebrationissa, leireillä, seminaareissa yms!

Voit varata itsellesi juhannuspaketin, vuosipaikan tai sähköpaikan myös Ison Kirjan verkkokaupasta osoitteesta http://kauppa.isokirja.fi tai tästä vaihtoehtoisesta osoitteesta

PAIKAT
Vihreä = Asuntovaunupaikka
Oranssi = Asuntoautopaikka

PALLUKAT
Valkoinen = Vapaa
Punainen = Varattu (Vuosipaikka)
Keltainen = Varattu (Konffa)
Harmaa = Ei varattavissa
Sininen = Sähkötolppa

ISON KIRJAN RANTAPAIKAT

Oletko haaveillut omasta rantatontista, mutta et ole vielä toteuttanut unelmaasi? Iso Kirja tarjoaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmasi!

Ison Kirjan rantapaikat on valittu parhailta paikoilta Ison Kirjan alueelta ja kokoa yksittäisellä tontilla on 150 - 250m² riippuen sijainnista. Tontit tarjoavat perinteisiin vaunupaikkoihin verrattuna ainutlaatuisen tilan ja rauhan toteuttaa lomailua sinulle tärkeässä kohteessa.

Rantapaikka on ihastuttava vaihtoehto perheellisen henkilön lisäksi myös itsekseen viihtyvälle nautiskelijalle. Kehittämis -ja rakennusmahdollisuuksien ansiosta asiakas voi luoda paikastaan ainutlaatuisen lomakohteen, esimerkiksi rakennuttamalla oman laiturin, terassin tai vaikka grillikatoksen.

Pohjoisjärven kaunis auringonlasku aukeaa omalta laiturilta eri tavalla verrattuna muun vaunualueen lähiötunnelmaan. Pohjoisjärvi tarjoaa myös oivat uinti- ja kalastusmahdollisuudet. Järvelle voit suunnatta vaikka omalla veneellä suoraan laituriltasi.

Omasta rauhasta ja tilasta huolimatta huoltorakennukset sijaitsevat kävelymatkan päässä. Helppoutta ja mukavuutta edistää myös jokaisella tontilla sijaitseva sähkö- ja vesipiste. Jokainen rantapaikka on siis kehitetty ominaisuuksiltaan palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla tarpeitasi.

 
 

Vapaat rantapaikat: 2, 3, 4, 9, 10, 13

MITÄ RANTATONTTI KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA?
Rantapaikka loistavassa sijainnissa
Rakennus- ja kehittämismahdollisuudet
Oma sähkö- ja vesipiste
Omaa rauhaa ja tilaa 150-250 m²
Edullinen vaihtoehto omalle rannalle

PALJONKO RANTATONTTI MAKSAA?
Rantatontit on hinnoiteltu edullisesti silmällä pitäen yleisiä markkinoita.
Vuokrasuhteen aloitusmaksu on 4890 euroa, jonka jälkeen vuokra on 749,00 euroa vuodessa. Maksueriä voit valita yhdestä kolmeen toiveesi mukaan.

Unelmat ovat toteuttamisen arvoisia.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä Dini Mäntylä, 0400 437231 / dini.mantyla(a)isokirja.fi