2.-5.5.

>>YHDESSÄ VAHVEMPIA!

”Viestikapulan siirtäminen tulevalle seuraavalle sukupolvelle”. Mitä tähän fraasiin kätkeytyy? Valtaa, vastuuta, perintöä…  Mitä sellaista aiempi sukupolvi teki, josta me voidaan ammentaa tähän päivään? Miten voimme rakentaa aiemmin tehdyn työn päälle, emmekä aloittaa omaa juttua ihan alusta?

SISÄLTÖ

On jälleen aika kokoontua yhteen jakamaan, saamaan ja kasvamaan yhdessä nuorisopastoreiden porukalla. Ylistetään, rukoillaan, pidetään hauskaa ja vahvistutaan yhdessä! Ainutlaatuisen tunnelman Ison Kirjan mökkialueella takaa nuorisopastorien hulvaton porukka. Kaikenlaista aktiviteettia on myös luvassa.

Tervetuloa mukaan jos olet seurakunnan nuorisotyössä mukana esim. nuorisopastorina tai nuorisotiimissä tai tällainen työ on sydämellä.

Ohjelman voit ladata tästä.

OPETTAJA

Sukupolvien ketjua on yhteen solmimassa meidän kanssamme Arto Hämäläinen. Musiikista vastaa mm. Atro Hietala.

HINTA

Opetus 100 €/hlö
Hinta sisältää opetuksen, ruuat ja mökkimajoituksen omin liinavaattein. 1 tai 2 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€/hlö) ja ilmoittautumisjärjestyksessä (huoneita on rajallinen määrä). Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 14.4. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

040 750 1061
nuorisosihteeri(a)isokirja.fi
tai tero.jarventausta(a)isokirja.fi