TULOSSA 2018

>>TULE OHJAAJAKSI KESÄN LEIREILLE!

 

SISÄLTÖ

Koulutusviikonloppu on pakollinen kaikille Ison Kirjan leireille ohjaajiksi tuleville.  Lopulliset ohjaajavalinnat IK-opiston leireille tehdään koulutuksen jälkeen. Fifteen-leirille piispaksi haluavat: Vuonna 2001 tai aiemmin syntyneille Fifteenin käyneille ja seurakunnan toiminnassa mukana oleville.

Muille leireille ohjaajaksi haluavilta otetaan vastaan hakemuksia huhtikuun alkuun asti. Edellytyksenä on, että olet syntynyt 2000 tai aiemmin ja olet mukana seurakuntasi toiminnassa.

INFOT

Pyydä suositus seurakunnastasi (nuorisopastori, pastori, vanhimmiston puheenjohtaja tms.).
Tästä voit ladata valmiin lomakkeen suositusta varten.
Lähetä tai pyydä suosittelijaa lähettämään suosituksesi osoitteeseen Iso Kirja Nuorisotoiminnot, PL 13, 42701 KEURUU tai sähköpostilla nuorisosihteeri(at)isokirja.fi. Laita kuoreen tai sähköpostin otsikkoon merkintä ”Suositus leiriohjaajaksi”. Suositus on pakollinen.

HINTA

Koulutus on maksuton heille, jotka aikovat ohjaajiksi IK:n leireille. Mikäli haluat kouluttautua ohjaajaksi esimerkiksi oman seurakuntasi leirille, maksu on: opetus 79€, majoitus 40€, ateriat 40€.

Lasku ja muu infomateriaali lähetetään osallistujan ja huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Huom! Leirin hinta sisältää varausmaksun (19e/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. Leiri laskutetaan etukäteen, ja maksun tulisi olla suoritettuna leirille saavuttaessa. Jälki-ilmoittautumismaksu on 19€.

LISÄTIEDUSTELUT

nuorisosihteeri(a)isokirja.fi
040 750 1061