Juhlat, tapahtumat, neuvottelut

Pientä, suurta, ruualla tai ilman – Meiltä löytyy tila tarpeisiisi!
Mikäli kaipaat lisätietoja tilasta tai varustelusta, ota yhteyttä toimistolle

040 560 9865
sihteeri.ry@isokirja.fi

 


ISO PATA

Moderni sali avaralla järvinäköalalla yli Ison Kirjan pääaukion. Ison Kirjan pääkeittiö salin yhteydessä kestitsee suurenkin juhlayleisön vaivattomasti.


HIRSIKIRKKO

Tunnelmallinen, hirsinen pääsali. Isot ikkunat tuovat tilaan runsaasti valoa päiväsaikaan. Oma pieni keittiö on kätevä  pienen juhlan kahvitustarpeisiin. Aulassa naulakot sekä wc-tilat.


SICAFÉ

Sicafé on leirinnän kausivastaanoton yhteydessä sijaitseva moderni kahvila. Kahvilassa on normaalisti muutamia sohvaryhmiä ja pöytäryhmiä, mutta se voidaan varustaa tilaisuuksiin tuolein tai lisäpöydin. Salista löytyy pieni esiintymislava trubaduurikeikkoja varten.


LUOKKA-
TILAT

Isosta Kirjasta löytyy 6 kpl yli 30 tuolipaikan luokkatiloja erilaisin varusteluin. B-talon luokat sijaitsevat rakennuksen kellarikerroksessa, joka on erittäin rauhallinen – ja kesäkuumalla myös mukavan viileä. Osassa luokista on kiinteä AV-tekniikka, kaikkiin luokkiin voidaan toimittaa projektori, läppäri, äänentoisto ja muu tarvittava. A-talon pääluokka on varustettu suurilla ikkunoilla ja jopa 90 hengen tuolipaikoilla. Lähes kaikissa luokissa on tussitaulut.


RANTASAUNAN
TAKKATILA

Rantasaunan takkatila on idyllinen paikka viettää niin saunailtaa kuin pieniä juhliakin. Nimensä mukaisesti takkahuone sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Pihassa on mukava nurmialue ja terassi. Pienellä keittiöllä varustettuun tilaan  ruokailijoita mahtuu 25.


TÄHKÄPÄÄ

Tähkäpää on yksi mökkikylän mökeistämme. Sen tilava olohuone ja pirttipöytä toimii loistavasti 16 ruokailijalle. Tähkäpää on erinomainen vaihtoehto pienten perhejuhlien viettopaikaksi!


TELTAT

Ison Kirjan telttavuokraamosta löytyy telttoja 20-5000 ruokailijapaikalla. Teltat soveltuvat erinomaisesti kesäajan juhliin, tapahtumiin ja ruokailuihin. Teltat ovat luonnollisesti vuokrattavissa myös Ison Kirjan ulkopuolelle, kaikialle Suomeen.

MAJOITUSTILAT

Isossa Kirjassa on runsaasti majoitustilaa viikonloppuseminaarien, koulutusten, leirikoulujen ja tapahtumien tarpeisiin.
Alla esiteltynä hotelli- ja asuntolatarjonta tasojärjestyksessä. Hotellihuoneet vastaavat tasoltaan nimensä mukaan hotelliyöpymistä, A-talon asuntolat ovat solutyyppisiä asuntoja, joissa jaettu WC ja suihku.


HOTELLI

Rauhallinen oma hotellisiipi. 4 kpl 2hh, 1 kpl 1hh.
Huoneissa WC, suihku, TV, kirjoituspöytä ja liinavaatteet. Aamiainen sisältyy hintaan.

Hinnat: 1hh alkaen 70 € /yö
               2hh alkaen 81 €/yö
kysy tarjousta pidempiaikaisesta majoituksesta.


B-TALO

B-talon huoneet ovat korkeatasoisia, niissä on oma suihku ja WC.
Ei televisiota. Liinavaatteet sisältyvät hintaan.

Hinnat alkaen 70 € /yö, ryhmille alennukset.


A-TALO

2hh, 3hh
Edullinen majoitusvaihtoehto Opiston asuntolasiivessä. Yhteinen WC ja suihku käytävällä. Soveltuu hyvin isommille ryhmille, huoneita ja petipaikkoja on varaustilanteesta riippuen kymmeniä. Kesäkaudella myös koko siiven vuokraaminen mahdollista leirikoulu- ja kurssikäyttöön.

Hinnat alkaen 55 € /yö, ryhmille ja pidempiaikaiseen majoitukseen alennukset.

 


MÖKIT

Myös leirinnän mökkikylän mökit ovat käytettävissä majoituskäyttöön varaustilanteen mukaan. Teemme pakettitarjouksen majoituksesta riippuen ryhmien koosta ja varauskokonaisuudesta. Tutustu mökkitarjontaan tästä: Mökkikylä>