6.-8.4.2018

>>VALTAKIRJAAN VAADITTAVA KOULUTUS!

Jo kolmatta kertaa IK-opistossa järjestettävä turvakoulutus on tarpeellinen sinulle, kun teet työtä seurakunnassa. Koulutus on tarkoitettu vapaaehtoisille, avustajille ja seurakunnan työntekijöille. Lapsi- ja nuorisotyötä tekeville tämä on hyvä selkänoja ja tietopaketti käytäntöä varten. Opetus perustuu 2017 päivitettävään lapsi- ja nuorisotyön turvaohjeistukseen.

Saadaksesi valtakirjan seurakuntatyöhön, jossa olet tekemisissä lasten ja nuorten kanssa, sinulta edellytetään tämä 3 päivän koulutus. Tämä koulutus on edellytyksenä pastorin, lapsi- ja nuorisotyöntekijän sekä seurakuntatyöntekijän valtakirjaan.

SISÄLTÖ

-lapsi- ja nuorisotyöntekijän valinta
-salassapitovelvollisuus
-turvallinen käyttäytyminen
-mediakasvatus
-kiusaaminen
-leirien turvallisuusohjeet
-erityistukea tarvitsevat lapset ja nuoret

HUOM! Todistuksen saaminen edellyttää ennakkotehtävän tekoa, koko kurssin ajan läsnäolopakkoa sekä hyväksytysti suoritettua tenttiä.

KOULUTTAJAT

Ilmoitetaan myöhemmin.

OHJELMA

Ilmoitetaan myöhemmin.

HINTA

Ilmoitetaan myöhemmin.
Ilmoittautumisajan umpeuduttua kurssin hintaan lisätään jälki-ilmoittautumismaksu 19€ . Jos osallistuminen perutaan viimeistään päivää ennen tapahtuman alkua, veloitetaan vain 19€ varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 23.3.2018 mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

nuorisosihteeri(a)isokirja.fi
040 7501 061

KATSO myös laajempi UPDATE -lapsi- ja nuorisotyönkoulutus.