virtaabanneri.jpg

23.-24.9. KURSSI ON PERUTTU!

>>KIITÄMME MENNEESTÄ JA PIDÄMME KATSEEN USKOSSA ETEENPÄIN!


Nostalgiaa, hyviä ystäviä ja katse uskossa eteenpäin! Siitä on hyvä viikonloppu tehty. Virtaa!-viikonloppu tarjoaa keski-iän paremmalla puolella oleville yhteyttä, virkistymistä ja vahvaa Sanan opetusta.

SISÄLTÖ

Luvassa on raamattutunteja, yhteistä laulua ja rukousta sekä ulkoilua ja saunomista. Saamme kokea hengellistä, henkistä ja sosiaalista virkistymistä yhdessä vanhojen tuttujen sekä uusien tuttavuuksien kanssa.

Viikonloppuun sisältyy myös IK-opiston Elojuhla yhdessä elokeräysväen kanssa sekä rukousta ja näyn vahvistumista Ison Kirjan työn merkityksestä.

OPETTAJA

Viikonlopun raamatunopetuksesta vastaavat Niilo Mäenpää, Henry Hedman ja Marko Halttunen.

Niilo Mäenpää on pitkän päivätyön tehnyt lähetysveteraani, joka tunnetaan sydämellisestä ja voimakkaasta julistuksestaan.

Henry Hedman toimi pitkään opiston kuoronjohtajana Katinalassa. Hän on sittemmin palvellut muun muassa pastorin ja romanien koulutuksen edistäjänä ja saanut vähän aikaa sitten työstään myös opetusneuvoksen arvonimen tasavallan presidentiltä.

Niilo ja Henkka ovat hyvin läheisiä työtovereita vuosikymmenten ajalta ja iloitsevat voidessaan palvella jälleen yhdessä.

”Se Ison Kirjan alue kaikkineen on niin kiehtova ja rakas, että harvapa taitaa kieltäytyä tulemasta”, vinkkaa Niilo kanssamatkaajilleen.

Marko Halttunen on Iso Kirja ry:n johtaja, jonka saarnojen äärellä on virvoittuminen takuuvarmaa.

HINTA

Opetus 53 €/hlö + ateriat 28€ + 27€ majoitus.
1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssi on peruttu.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884