koulutusaskel.jpg

27.-29.10.

>>MITEN JAKSAA, KUN EN JAKSA?

Viikonloppu tuo diakonian Raamatun lehdiltä käytännön arkeen! Meidät on kaikki kutsuttu palvelemaan Jumalaa ja se on mitä keskeisin osa Jumalan sydäntä.

SISÄLTÖ

Vapaaehtoistyöntekijän jaksaminen ja voimavarojen hiipuminen askarruttaa usein. Kuinka jaksan, kuinka voimaannun Kristuksessa? Uuvunko autettavieni taakkojen alle? Miten jaksan kun en jaksa? Käytännönläheisesti viikonloppuna käsitellään mm. palvelijan säilyminen palvelijana, ettei itse muutu palveltavaksi, kuinka herkistyn Pyhälle Hengelle uudelleen ja uudelleen löytäen rakkauden kanavan aistit.

Viikonloppu on tarkoitettu sinulle, joka toimit vapaaehtoistyössä seurakunnassa tai läheistesi parissa. Oletko omaishoitajana rakkaallesi? Tämä viikonloppu sopii myös sinulle.

OPETTAJAT

Opettajina diakoniatyön konkarit: Helena Kärkkäinen (Hyvä Sanoma ry:n koordinaattori, evankelista), Mertsi Ärling (diakonissa, projektipäällikkö). Koulutus toteutetaan Ison Kirjan ja Hyvä Sanoma ry:n yhteistyönä.

 

“Minun oli nälkä, ja te annoitte minulle ruokaa. Minun oli jano, ja te annoitte minulle juotavaa. Minä olin koditon, ja te otitte minut luoksenne. Minä olin alasti, ja te vaatetitte minut. Minä olin sairas, ja kävitte minua katsomassa. Minä olin vankilassa, ja te tulitte minun luokseni.”                                 (Matt. 25:35-36)

 

HINTA

Opetus 79 €/hlö + ateriat 40 € + 40 € majoitus.
1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 13.10. mennessä

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884