al massirabanneri.jpg

23. - 24.11.2018

>>   TYÖKALUJA MAAHANMUUTTAJATYÖHÖN
 

SISÄLTÖ

Al Massira on työkalu, jonka avulla voi kertoa kristinuskon perusteet etsijöille, jotka tulevat islamilaisen kulttuurin piiristä. Tämän koulutuksen käymällä saat oikeuden käyttää Al Massira -työkalua. Koulutus on tarkoitettu muslimityön ohjaajille, pienryhmienvetäjille sekä maahanmuuttajatyössä oleville. 

AL Massira -työkalu on Alfa-kurssi tyyppinen ja se koostuu opetusjaksoita DVD:llä. Al Massira on arabiaa ja tarkoittaa yhteistä matkaa. Videoilla on kielivalikko, joka kattaa 18 eri kieltä. Al Massiran jaksoissa on mm. Raamatun lyhyt kronologinen yleiskatsaus, jossa keskitytään löytämään Messias, henkilökohtaisia todistuksia jotka ovat arabitaustaisten kulttuurisesti helposti ymmärrettäviä. Materilaalipakettiin sisältyy 13 videon DVD-setti ja ohjaajan opas, jossa on valmiit keskustelukysymykset. Materiaali on suunniteltu käytettäväksi pienryhmissä tai ystävien kesken. 

Koulutus on suomenkielinen. Kouluttajina on alan ammattilaisista koostuva tiimi.

OPETTAJA

Timo Keskitalo pastori, muslimityöntekijä, Patmos-lähetyssäätiö

Muayad Namrood arabityön pastori, Helsingin Saalem

Juha Lehto Lähi-Idän ja Keski-Aasian aluepäällikkö, Fida International

OHJELMA

Avaa ohjelma tästä.

HINTA

53 € opetus, 27 € ateriat, 29 € majoitus, DVD-opetusmateriaali 80e.  Opetusmateriaali laskutetaan kurssin jälkeen.

1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20 €) ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 16.11. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884

Kurssin sisällöstä voi tiedustella lisäinfoa
Timo Keskitalo timo.keskitalo(a)patmos.fi