aaskeleitabanneri.jpg

13. - 15.4.2018

>> VERTAISTUKEA MASENNUKSESTA TAI TYÖUUPUMUKSESTA KÄRSIVÄLLE

 

SISÄLTÖ

Askeleita sisäiseen eheytymiseen on käytännönläheinen viikonlopputapahtuma juuri sinulle, joka koet työuupumusta, olet masentunut tai muuten tarvitset vertaistukea elämäsi haasteissa. Et ole yksin ongelmiesi ja kysymystesi kanssa, vaan meitä on muitakin joita elämä on kolhinut ja aiheuttanut pysähtymistä elämän oravanpyörässä.

Kristuksessa on toivo –ei ole toivotonta tapausta, ei toivotonta tilannetta. Viikonlopun aikana on mahdollisuus pienimuotoisiin sielunhoitokeskusteluihin sekä rukouspalveluun luotettavien opettajien taholta.

OPETTAJA

Heidi McKendrick on kasvatustieteen tohtori Kanadalaisessa yliopistossa, vaativan erityistason psykoterapeutti ja ryhmäanalyytikko. Hän on erikoistunut myös erilaisten traumojen, surun ja masennusten käsittelyyn.

Niilo Närhi on Avainmedian toiminnanjohtaja. Hän on johtanut Keravan Helluntaiseurakunnan vertaistukiryhmää masentuneille ja työuupumuksesta kärsiville yli 15 vuoden ajan.

Heimo Enbuska on Kuopion Helluntaiseurakunnan johtava pastori ja laulaja. Hänellä on vuosikymmenien kokemus sielunhoitotyöstä.

OHJELMA

Ohjelmatietoja päivitetään.

HINTA

Opetus 35 €/hlö, ateriapaketti 40 €/hlö (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat kahvit ja ruokailut) ja majoitus 40 €/hlö.

1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 30.3. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884