instagram Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more

IK SOMESSA

Tarkemmin elämää opistolla ja IK:n ajankohtaisia tapahtumia pääset seuraamaan Instagramissa @isokirja sekä Facebookissa @Iso Kirja (official)

 
 
 

KAMPUSTOIMINNAN ABC

Ison Kirjan kampuksella on paljon opiskeluihin liittyvää – sekä niiden ulkopuolista toimintaa. Runsaat harrastemahdollisuudet ja hyvä joukkuehenki tuovat puhtia opiskeluihin. Toimintaa voi välillä olla haasteellista kuvata sanallisesti, mutta yritämme silti.

 
 
 

OPETTAJAT

IK-opiston opettajakaartiin kuuluu hyvällä huumorintajulla ja vankalla osaamisella höystettyä väkeä! Heidän vapaa-ajan harrastuksensa ovat lähes kaikkea avantouinnin ja lapsiperheen pyörittämisen väliltä aina lukkopainiin ja elokuviin saakka.

 
 
 

BLOGIT

IK päivittelee useampiakin blogeja, joissa kaikissa on hieman eri aiheet. Toisissa pureudutaan ajankohtaisiin polttaviin kysymyksiin ja toisissa tarinoidaan tapahtumista opiskelun lomassa.

 
 
 

KIRJASTO

Mitä olisi opisto ilman kunnon kirjastoa? n. 23 000 nidettä ja historia kantaa aina 60 vuoden taakse ja syvälle teologian uumeniin.