elämänkaari.jpg

26. - 28.10.

Elämäsi värit ovat Jumalan käsissä!
Osallistava elämänkaariviikonloppu on turvallinen paikka kasvaa ja virvoittua Jumalan käsissä. Kurssi sopii kaikille, joita kiinnostaa se, miten ”minusta tuli minä”.

SISÄLTÖ

Elämänkaariviikonlopussa saat oppia tuntemaan itseäsi syvemmin ja kokea vertaistukea kasvuusi. Kunnioitamme toistemme muistoja ja kokemuksia luottamuksellisessa ilmapiirissä.  Voit tehdä yhdessä kanssamme välitilinpäätöksen elämässäsi. Jokainen osallistuja saa työstää ja kertoa oman tarinansa pienessä ryhmässä kokeneen sielunhoitajan avustuksella.

Kurssilla jokainen saa riittävästi aikaa kertoa oman elämänsä tarinan pienessä ryhmässä. (On yllättävän terapeuttista!) Opetushetkissä käsitellään mm. sitä, miten lapsuuskodin kiintymyssuhteiden laatu eri perheenjäseniin heijastuu nykyisiin ihmissuhteisiin sekä käsitykseen omasta itsestä. Myös elämän aikana tapahtuneet traumaattiset kokemukset vaikuttavat myöhempään toimintaan ja kuvaan itsestä.

Tavoitteena on hyväksyä oman elämänsä tarina ja lopulta kokea se merkityksellisenä kokonaisuutena.

Ota mukaan itsestäsi esimerkiksi valokuvia, mietteitä, kortteja ja runoja, jotka ovat tärkeitä tai kuvaavat sinua.

OPETTAJAT

Kalevi Rautjoki.jpg

Kalevi Rautjoki
Kurssin opettajana toimii kokenut sielunhoitoterapeutti ja kouluttaja Kalevi Rautjoki. Hän on ollut tiimissä kehittämässä elämänkaarimetodia sellaisena kuin sitä tällä kurssilla toteutetaan. Hänen apunaan on sieluhoitokoulutuksen saaneita sielunhoitajia.

Kalevi kokeneena miespuolisena sielunhoidon opettajana on lämmin, inhimillinen ja karismaattinen eli harvinainen lahja seurakunnille.

OHJELMA

Avaa ohjelma tästä.

HINTA

Opetus 79 €/hlö opetus, ateriapaketti 42 €/hlö (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat kahvit ja ruokailut) ja majoitus 42 €/hlö.

Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 12.10. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884