erikoiskattaus_elakoityneille.jpg

31.12.2019–2.1.2020
KEURUULLA

>>>VUODENVAIHTEEN ERIKOISKATTAUS!

 Oletko eläköitynyt lähivuosina tai oletko ollut sairaseläkkeellä jo pidempään? Olemme tehneet vuodenvaihteen kattauksen juuri sinulle ikään katsomatta. Tässä kattauksessa on tiedossa mukavaa yhdessäoloa, porinatuokioita, raamattuhetkiä sekä sään salliessa yhteinen rakettien ampuminen. Ruokailuhetket yhdessä tuovat ohjelmaan oman pilkahduksensa. Keittiö kattaa meille pöydän perinteiseen uudenvuoden illanistujaistyyliin perunasalaatteineen ja lihapullineen. Emme unohda tehdä vuodenvaihteen tapahtumaa ilman huumoria ja pilkettä silmäkulmassa. Varaamme aikaa myös rukoukselle ja ylistykselle. Tarjolla on myös mahdollisuus pienimuotoiseen esirukouspalveluun.

SISÄLTÖ

Muistathan, että uusia, yllätyksellisiä versoja voi tulla elämään työelämän päätyttyä tai elämän mullistuttua sairaseläkkeen tullessa eteen. Jumalan mahdollisuudet eivät lopu iän karttuessa tai elämäntilanteiden muuttuessa. Hänellä voi olla tarjolla sinulle mielenkiintoinen ja seikkailuntäyteinen loppuelämä. Eläköityminen ei ole loppu, vaan mahdollisuus uusiin, yllättäviin versoihin. Katsomme vuodenvaihteessa hiukan taaksepäin, mutta suuntamme on eteenpäin.

OHJELMA

Katso viikonlopun ohjelma tästä.

VETÄJÄT

Vuodenvaihdetta on vetämässä ja sanaa jakamassa väkevä monitoimitiimi Kaija ja Leo Mäkinen Raahesta.

Näyttökuva 2019-5-3 kello 12.18.32.png

Kaija ja Leo Mäkinen

Leosta: Seurakunta- ja lähetyspastorina toiminut Leo kertoo eläköitymisen olleen toinen mahdollisuus elämässä kuin Kaalebilla Raamatussa. Herra on johdattanut häntä niin Venäjän Karjalaan opetustehtäviin kuin myös nuorten aikuisten solun toteuttamiseen. Nuoret ovat olleet Leolla aina sydämellä, eläköitymisen jälkeen entistä rakkaampana. Myös lukemisharrastukselle on jäänyt enemmän aikaa. Tarkempi raamatunlukuohjelma on muovautunut elämään, koska on ollut enemmän aikaa hiljentymiselle.

Kaijasta: Erityisopettajana toiminut Kaija rakasti työtään niin paljon, että oli kolme vuotta pidempään töissä kuin olisi tarvinnut. Hän on myös ollut puolisonsa rinnalla lähetystyössä sekä kouluttautunut sielunhoitoterapeutiksi.  Eläköitymisen jälkeen hänellä on jäänyt enemmän aikaa sielunhoitotehtäviin. ”Pystyn itse suunnittelemaan ajankulkuni, sillä työpaikka ei sitä enää sanele. Aamun vesijumppa, kuntosali sekä sulkapallon pelaaminen ovat uutta elämässä. Eläköityminen on luonteva siirtyminen toisiin, Herralta tulleisiin tehtäviin. Pääsen Leon mukana puhujamatkoille ympäri Suomea.”

Erikoiskattauksen huumorille ja teatterille tulee esittämään monitoiminainen, toimittaja & käsikirjoittaja Kirsi-Klaudia Kangas. Hän esittää itse kirjoittamansa humoristisen näytelmän jossa Alma kirjoittaa testamenttiaan, sekä Albin keisarin etiäisen nukketeatteriesityksenä.

Albin 154 (2).JPG

Kirsi-Klaudia Kangas

Musiikista vastaavat niin ikään Raahesta Airi ja Tahvo Porkka. He ovat musisoineet yhdessä eri seurakunnan tilaisuuksissa jo vuosia.

Näyttökuva 2019-5-7 kello 8.52.42.png

Airi ja Tahvo Porkka

Airista ja Tahvosta: “Olemme  seurakunnassa sekatyömies Jantusia. Avustamme kokouksissa ja monissa muissa seurakunnan työmuodoissa, kuten kirpparilla, keittiössä, siivouksessa ja pakolaistyössä. 

Tahvo on tehnyt Rautatehtaalla 43 v sulatolla käyttömiehen töitä. Airi jäi eläkkeelle 26 palvelusvuoden jälkeen sosiaaliohjaajan työstä.

HINTA

Osallistumismaksu 121 €
Ateriat 99 €
Majoitus liinavaatteilla 49 € (1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä.)
Reilut parikymmentä ensimmäistä ilmoittautujaa saa huoneen jossa on oma wc ja suihku.
Yhden hengen huoneita on rajoitetusti.
Mikäli tulet isommalla porukalla, tiedustele mökkimajoitusvaihtoehtojamme. 

Huom! Hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Mikäli olet sairaseläkkeellä saat osallistumismaksusta -20%/hlö. Halutessasi saat laskun kahdessa korottamassa erässä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen nettilomakkeella 6.12. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 7321 884