koulutusaskel.jpg

>>NÄE TARVE JA ROHKAISTU MUKAAN!

Evankelistapolkua on uudistettu! Tule mukaan! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden löytää työkaluja tavoittavan työn toteuttamiseen. Samalla voit syventää omaa kutsumustasi.

Evankelistapolun tavoitteena on antaa seurakuntatyötekijöille ja vapaaehtoisille lisävalmiuksia ja työkaluja käytännön haasteiden kohtaamiseen. Sen tarkoituksena on tukea työtäsi ja vahvistaa ammattitaitoasi evankeliumin eteenpäin viemisessä.

Nyt voit osallistua yksittäisiin viikonloppuihin tai käydä koko koulutuksen! Koulutus on tarkoitettu jo evankeliumin työssä toimiville evankelistoille sekä sinulle, joka olet kiinnostunut tästä työalueesta ja/tai olet työtäsi tällä saralla vasta aloittelemassa. Ik-opisto järjestää evankelistapolun koulutuksen yhteistyössä Hyvä Sanoma ry:n kanssa.

KOULUTTAJAT

Ilkka Puhakka
Marko Selkomaa
Helena Kärkkäinen
Ville Pitkänen
Kirsi-Klaudia Kangas
Eija Saarenmaa
Eeva Vainio

KESTO

Koulutus on laajuudeltaan 10 op ja se toteutetaan monimuoto-opiskeluna, johon kuuluu lähi- ja etäopetusta. Etäopetuksessa on käytössä verkko-oppimisympäristö ja lähiopetus järjestetään viikonloppuisin. Lähiopetusviikonloppuja on yhteensä 9, joista yksi on aktioviikonloppu.

SISÄLTÖ

Nyt voit osallistua yksittäisiin viikonloppuihin tai käydä koko koulutuksen!

Evankelioinnin perusteet 4 op
1.  Minäkö evankelista? 15.-17.9.2017
2. Evankelioiva seurakunta 13.-15.10.2017
3. Ilmaisutaito ja puheenvalmistus 17.-19.11.2017
4. Evankelistan työkalupakki 1, 19.-21.1.2018

Evankelioinnin taidot 6 op
5. Kristillinen sielunhoito ja työhyvinvointi 9.-11.2.2018
6. Evankelistan työkalupakki 2, 9.-11.3.2018
7. Voimaevankeliointi 13.-15.4. 2018
8. Evankelistan Raamattu 4.-6.5.2018
9. Evankelioiva aktio

 

"Olen saanut tärkeitä työkaluja evankelioimiseen."
"Kutsuni ja näkyni on vahvistunut."
"Sain rohkeutta olla evankelista."
"Erinomainen opintokokonaisuus, mutta tärkeintä oli porukan yhteys ja Jumalan voimakas läsnäolo kaikessa."


HINTA

Opetus 79 €/jakso
Lisäksi voit valita ruuat 40€/jakso (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat ruokailut ja kahvit) sekä majoituksen40€/jakso. 1 hengen huoneen saa lisämaksusta: 20 €/ jakso ilmoittautumisjärjestyksessä. Suosittelemme, että seurakunnat voisivat maksaa osallistumisen koulutukseen lähettämilleen henkilöille.
Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Koulutukseen haetaan IK-opiston hakulomakkeella, jonka voit ladata Haku ja hinnat sivulta, tai täyttää alla olevan nettilomakkeen 15.8. mennessä.

LISÄTIEDOT

Evankelistapolun vetäjä Helena Kärkkäinen
040 5481 554
helena.karkkainen(a)netikka.fi
Listätietoa HS ry:n nettisivuilla.