19.-21.5.

>>MITÄ OVIA JUMALA ON SINULLE AVANNUT?

Kaikille Evankelistapolun 2011-2016 käyneille jatkokoulutus toukokuussa. Avoin nyt kaikille halukkaille! Tule mukaan päivittämään tietojasi ja taitojasi.

SISÄLTÖ

Ikimuistoinen viikonloppu on nyt tulossa, jota valmistelemme jo Isossa Kirjassa! Minkä oven Jumala on sinulle avannut? Vai kolkutteletko edelleen, kun ovi on vieläkin suljettuna? Meillä jokaisella on niin monta tarinaa, jotka haluamme kuulla rohkaistaksemme toisiamme. Sunnuntaina vietämme yhteisen Jumalanpalveluksen ja lounaan Evankelistakodilla Vilppulassa.

OPETTAJA

Opettajina ovatPetri ja Caroline Kosonen, jotka myös musisoivat viikonloppuna. Mukana menossa myös Helena Kärkkäinen ja Eeva Vainio.

HINTA

Opetus 79 €/hlö + ateriat 40€ + 40€ majoitus.
1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä.
Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

OHJELMA

Katso alustava ohjelma tästä.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 5.5. mennessä. Joten kalenterit auki ja päivämäärä 19.-21.5. tulikirjaimin ylös. Nähdään Keuruulla, ethän missaa tätä meetinkiä!

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884.