Avatar

NYT MYÖS HELSINGISSÄ

IK-opiston Helsingin kampus starttasi toimintansa syksyllä 2017 Itä-Helsingissä. Fida Internationalin yhteydessä sijaitsevalla Helsingin kampuksella päivittäinen lähiopiskelu tapahtuu pääasiassa kello 8:00-13:00 välillä. Myös Helsingissä täyspäiväisesti opiskelevat saavat Kelan opintotukea ja voivat hakea opiston stipendiä tai opintoseteliä opintojen rahoittamiseen.

LÄHIOPISKELU 2019-2020

FolLOW, CORE 1 ja CORE EN

Helsingin kampuksella on pyörinyt tähän mennessä lukukaudesta riippuen FolLOW-opetuslapseuskoulu, CORE 1 -linja tai englanninkielinen CORE EN. Näille linjoille voi hakea myös syksylle 2019. Huomaa, että hakijamäärän ollessa pieni vain kaksi tai yksi näistä linjoista alkaa. Jos olet valmis hakemaan myös jollekin toiselle linjalle sen varalta jos ykkösvaihtoehtosi jää toteutumatta, mainitse tämä jo hakulomakkeessa.

CORE 2

Syksyllä 2019 ensimmäistä kertaa Helsingissä alkaa myös toisen vuoden linja CORE 2. Tämä linja on hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat jo tehneet alkuvaiheen opintoja IK-opistossa tai teologisia opintoja jossain muualla. Alphacrucis-yliopiston tarjoamaan Bachelor of Ministry -tutkintoon vaaditaan myös ensimmäisen vuoden opinnot, mutta IK-opiston tutkintoon tähtäävä voi tilanteesta riippuen osallistua linjan opetukseen.

KURSSIT

Lähiopiskelun lisäksi Helsingin kampuksella järjestetään jatkossa entistä enemmän viikonloppukursseja. Katso lisää kursseista täältä.

CORE MONIMUOTO

Opistolta on tiedusteltu usein mahdollisuutta opiskella "oman arjen ehdoilla". Monet päivätyössä käyvät ja muut kiireistä arkea elävät ihmisetkin haluaisivat löytää aikaa opinnoille. Tähän tarpeeseen on luotu CORE MONIMUOTO. Se mahdollistaa opiston ensimmäisen vuoden aineiden opiskelun viikonloppupainotteisesti tai osallistumalla vain yhdelle kurssille tiettynä arkipäivänä viikossa. Lue lisää täältä.

MAJOITTUMINEN

Helsingin kampuksella ei ole isoa asuntolaa kuten Keuruulla, mutta opiskelijoiden käytössä on samassa rakennuksessa asuntolakaksio jossa on sängyt 2-3 hengelle. Viikonloppukurssille osallistuva voi tiedustella yöpaikkaa etukäteen kampuksen vastaavalta opettajalta. Majoittuminen maksaa 39€ (27€ omilla lakanoilla). Huomioi, että majoittujan tulee olla samaa sukupuolta kuin asunnossa vakituisesti asuvat opiskelijat, jos joku heistä on paikalla (toistaiseksi nainen). Huokeita hotellihuoneita Helsingin alueelta kannattaa selata hakupalveluista kuten Momondo.fi tai Booking.com.

YHTEYSTIEDOT

Lari Launonen, Helsingin kampuksen vastaava opettaja
lari.launonen(at)isokirja.fi
050 4383 803

Helsingin kampuksen käynti- ja postiosoitteet löytyvät täältä.