Avatar

"Jeesuksen seuraajan tulee haluta oppia rakastamaan Jumalaa ja lähimmäistään koko sydämestä ja kaikella ymmärryksellä. Opetuslapsen tuntomerkkejä ovat esimerkiksi viisaat elämäntavat, avarakatseinen ajattelu, moraalinen selkäranka sekä rakkaudelliset ihmissuhteet."

NYT MYÖS HELSINGISSÄ

IK-opiston Helsingin kampus starttasi toimintansa syksyllä 2017 FolLOW-opetuslapseuskoululla. Kevät jatkui CORE EN -linjalla. Kaudelle 2018-2019 voit hakea Helsinkiin näihin koulutuksiin: FolLOW (vain syksy), CORE 1.0 ja englanninkielinen CORE EN.

Koulutus on lähiopiskelua, joka tapahtuu pääasiassa kello 8:00 ja 14:00 välillä. Lähiopiskeluun saa Kelan opintotukea. Voit myös hakea opiston stipendiä opintojen rahoittamiseen.

Voit suorittaa koulutukset tutkintotavoitteisesti tai vapaatavoitteisesti. Vapaatavoitteinen opiskelija osallistuu kaikkeen ohjattuun opetukseen, mutta saa vapautuksen arvioitavista tenteistä ja esseistä, jolloin työtaakka on huomattavasti kevyempi.

VIIKONLOPPUKURSSIT

Päätoimisen lähiopiskelun lisäksi Helsingin kampuksella järjestetään viikonloppukursseja. Syksyllä 2018 järjestetään mm.

  • Kirjoittajakoulu 2 (lokakuu)
  • Tekstiä selittävä saarna (marraskuu; opettajana Marko Halttunen)
  • Israel - Jumalan silmäterä, maailman silmätikku
  • Kristillinen maailmankuva (IK-opiston lähiopiskeluihin sisältyvä yliopistotason kurssi, joka toteutetaan kolmena viikonloppuna CORE MONIMUOTO-opintoina)