Avatar

HAE NYT KEVÄÄN ENGLANNINKIELISIIN OPINTOIHIN!

APPLY NOW TO CORE EN @HELSINKI!


IK-opisto aloitti tänä syksynä Helsingissä ja laajentaa yhä tasokasta raamatunopetustarjontaa viikonloppukurssien ja erilaisten koulutusten muodossa.

Koulutus

Ensimmäisenä koulutuksena alkoi elokuussa FolLOW -opetuslapseuskoulu. Tammikuussa Helsingissä starttaa CORE EN eli englanninkielinen koulutus, joka on avoin kaikille raamattuopinnoista kiinnostuneelle. Kuten Keuruullakin, myös IK Helsingin opintoihin saa Kelan opintotukea. Voit suorittaa koulutukset tutkintotavoitteisesti tai vapaatavoitteisesti. Vapaatavoitteinen opiskelija osallistuu kaikkeen ohjattuun opetukseen, mutta saa vapautuksen arvioitavista tenteistä ja esseistä.

Viikonloppukurssit

Tänä syksynä IK-opisto järjestää kaksi viikonloppukurssia Helsingissä. Kurssien sisällöiksi on valikoitunut kaksi erittäin mielenkiintoista aihetta: Korinttilaiskirjeen sanoma ja Vanhan testamenti suuri kertomus. Tervetuloa mukaan syventymään raamatunopetuksiin IK-opiston opettajakonkareiden johdolla!

 

 

"Jeesuksen seuraajan tulisi haluta oppia rakastamaan Jumalaa ja lähimmäistään koko sydämestä ja kaikella ymmärryksellä. Opetuslapsen tuntomerkkejä ovat esimerkiksi viisaat elämäntavat, avarakatseinen ajattelu, moraalinen selkäranka sekä rakkaudelliset ihmissuhteet." - FolLOW Helsingin opettaja Lari Launonen .

 

 

SEURAKUNTIEN PARHAAKSI

Toimintaa laajennetaan vastaamaan seurakuntien ja seurakuntalaisten tarpeita. Helsingin IK-opistoa kehitetään yhdessä pääkaupunkiseudun seurakuntien kanssa ja opettamaan kutsutaan myös joitakin pastoreita.

SIJAINTI

FolLOW-opetuslapseuskoulu ja englanninkielinen CORE EN järjestetään Fidan tiloissa Pulttitiellä Roihupellossa, mutta koulutuksia ja viikonloppukursseja tullaan järjestämään myös muualla Helsingin alueella.

Käyntiosoite:

Pulttitie 13, 2. kerros
IK-opistolle Helsingissä pääsee kätevästi sekä metrolla että bussilla. Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä. Busseilla 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta https://www.reittiopas.fi/

Omalla autolla saavuttaessa ilmainen parkkipaikka löytyy osoitteessa: Tulppatie 5.

OTA YHTEYTTÄ

Merja Toukola
koulutussihteeri(a)isokirja.fi
040 750 0876

Koulutukset:

Lari Launonen
lari.launonen(a)isokirja.fi
050 438 3803

Viikonloppukurssit:

Katri Latokangas
katri.latokangas(a)isokirja.fi
040 418 7601