Avatar

NYT MYÖS HELSINGISSÄ

IK-opiston Helsingin kampus starttasi toimintansa syksyllä 2017 Roihupellossa Itä-Helsingissä. Helsingin kampuksella päivittäinen lähiopiskelu tapahtuu pääasiassa kello 8:00-13:00 välillä. Myös Helsingissä opiskelijat saavat Kelan opintotukea ja voivat hakea opiston stipendiä opintojen rahoittamiseen.

LÄHIOPISKELU

Helsingin kampuksella on pyörinyt tähän mennessä lukukaudesta riippuen Follow-opetuslapseuskoulu, CORE EN -linja tai CORE 1 -linja. Näille linjoille voi hakea myös syksylle 2019. Opintoja jo aiemmin tehneet voivat hakea myös CORE 2 -linjalle.

KURSSIT

Lähiopiskelun lisäksi Helsingin kampuksella järjestetään viikonloppukursseja. Katso lisää kursseista täältä.

CORE MONIMUOTO

Opistolta on tiedusteltu usein mahdollisuutta opiskella "oman arjen ehdoilla". Toisin sanoen päivätyössä käyvät ja muut tavallisen kiireistä arkea elävät ihmisetkin haluaisivat löytää aikaa opinnoille. Tähän tarpeeseen on luotu CORE MONIMUOTO. Se mahdollistaa opiston ensimmäisen vuoden aineiden opiskelun viikonloppupainotteisesti tai osallistumalla vain yhdelle kurssille tiettynä arkipäivänä viikossa. Lue lisää täältä.

MAJOITTUMINEN

Helsingin kampuksella ei ole isoa asuntolaa kuten Keuruulla, mutta opiskelijoiden käytössä on samassa rakennuksessa asuntolakaksio jossa on sängyt 2-3 hengelle. Viikonloppukurssille osallistuva voi tiedustella yöpaikkaa etukäteen kampuksen vastaavalta opettajalta Lari Launoselta. Huomioi, että majoittujan tulee olla samaa sukupuolta kuin asunnossa vakituisesti asuvat opiskelijat, jos joku heistä on paikalla (toistaiseksi nainen). Huokeita hotellihuoneita Helsingin alueelta kannattaa selata hakupalveluista kuten Momondo.fi tai Booking.com.

YHTEYSTIEDOT

Helsingin kampuksen toiminnasta vastaa opettaja Lari Launonen
lari.launonen(at)isokirja.fi
050 4383 803
Helsingin kampuksen käynti- ja postiosoite löytyy täältä.