helvettti banneri.jpg

23. - 24.11.2018

SISÄLTÖ

Kiusallista? Ahdistavaa? Primitiivistä? Negatiivistä? Epäkorrektia? Puhetta helvetistä kuvattaneen usein tällaisilla ilmauksilla.

Aihe löytyy kuitenkin Uuden testamentin teksteistä ja se on ollut osa kristillistä opetusta. Kurssilla käydään läpi raamatullisia ja teologisia näkökulmia aiheen ongelmallisuuteen ja kuinka sitä on pyritty ymmärrettävästi käsittelemään. Aiheesta tuodaan esiin myös sielunhoidollinen näkökulma.

Kurssi sopii oivallisesti niille, jotka ottavat aiheen vakavasti tai joiden pitäisi ottaa se vakavasti, kuten esimerkiksi pastoreille ja työntekijöille, jotka joutuvat aiheen kanssa kosketuksiin. Kurssi on avoin myös muille asiasta kiinnostuneille.

OPETTAJA

Hanno Heino
Miika Tolonen
Jarkko Lindqvist

OHJELMA

Avaa ohjelma tästä.

HINTA

53 € opetus, 27 € ateriat, 29 € majoitus

1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20 €) ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 22.11. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884