Iso Kirja ry hallinnoi ja ylläpitää Suomen helluntaiherätyksen vapaan sivistystyön lain (LVS 21.8.1998/632) alaista kansanopistoa, Iso Kirja -opistoa (IK-opisto) Keuruun Pohjoisjärven rannalla. Se toteuttaa, tukee ja edistää helluntaiherätyksen koulutus- ja nuorisotoimintaa. Tämän toiminnan ohella yhdistys tarjoaa tapahtumia ja palveluja myös muuhun käyttöön (IK Palvelut). Yhdistyksen hallintaan kuuluu keskuksen alueella sijaitseva leirintäalue, hotelli/matkailupalvelut, telttavalmistamo, kaluston vuokraustoiminta sekä kokouspalvelu- ja tapahtumatuotantopalvelut.

Kristillinen arvomaailma on toiminnan voimavara. Iso Kirja on kaunis ja turvallinen ympäristö järjestää leirikouluja, seurojen ja yhdistysten leirityksiä ja tapahtumia. Perheystävällinen leirintäalue ja mökkikylä on mukava ja turvallinen ympäristö lomailuun sekä yritysten ja seurojen virkistystoimintaan.

Iso Kirja Strategia 2019–2022

Iso Kirja varustaa elämään ja palveluun
Tuemme kristillistä kasvua tarjoamalla monipuolista teologista koulutusta ja tuottamalla laadukkaita valtakunnallisia tapahtumia. Tarjoamme turvallisen ympäristön innostaviin kohtaamisiin ja kokemuksiin.

Olemme merkityksellinen, elinvoimainen ja laadukas
Vuonna 2022 olemme elinvoimainen kristillinen opisto, jossa on hyvä oppia, virkistyä ja työskennellä.

HALLITUS

Ahlman Satu
Kankaanniemi Matti
Kariluoto Mira Luoma Markku
Lyytikäinen Virpi
Marin Juha
Rajala Jukka
Sand Juhani
Tikka Timo (pj.)

YRITYSYHTEISTYÖ

YRITYSYHTEISTYÖPAKETTI
Olemme kehittäneet kätevän yhteistyöyrityspaketin, jolla yritykset voivat sekä saada näkyvyyttä että lisätä henkilökuntansa työhyvinvointia.

Yritysyhteistyöpaketissa yritys saa:
- logonsa ja kotisivulinkkinsä Iso Kirja ry:n nettisivuille
- logonsa yhteistyöyritysten luetteloon Juhannuskonferenssin käsiohjelmaan
- henkilökuntansa virkistysoikeudeksi kaksi leirintäetukorttia numeroidulle sähköpaikalle TAI yhden leirintäetukortin numeroidulle sähköpaikalle ja kaksi vapaata leirintäpaikkaa, joihin saa tarvittaessa sähkön Juhannukonferenssia lukuunottamatta. Leirintäetukortit oikeuttavat maksuttomaan leiriytymiseen asuntovaunulla, -autolla tai teltalla ympäri vuoden. Rantasaunan käyttö yleisillä vuoroilla kuuluu myös leirintäetukortin piiriin.
- Yhden viikon loman hirsimökissä IK:n mökkikylässä (Ei suurjuhlien aikana.)
 

Kaikki tämä hintaan 1 500 € / vuosi.

Liity yhteistyöyritykseksi tästä.


IK:N LISÄPALVELUJA YRITYKSILLE:
Iso Kirja voi palvella yritystäsi monin eri tavoin, esimerkiksi tarjoamalla upeat puitteet yritystapahtumalle, strategiapalaveriin tai tyhypäivään. Isosta Kirjasta löytyvät mm. kokoustilat, ruokapalvelut, majoitushuoneet, saunat ja frisbeegolfradat.

Lue lisää: www.ikpalvelut.fi.

Toivomme, että yhteistyöstä on iloa ja hyötyä molemmin puolin!

 

NÄKYVYYS

Suurtapahtumissamme on runsaasti näkyvyysmahdollisuuksia. Verkkosivuillemme tapahtuu vuosittain yli 250 000 vierailua. Nämä ja monet muut näkyvyysmahdollisuudet ovat valjastettavissa täyteen hyötykäyttöön! Katso tästä viimeisin Juhannuksen yhteistyöyrityspaketti.

Kiitämme jokaista yrittäjää ja yksityistä henkilöä palveluidemme käytöstä
ja toivotamme tervetulleeksi uudelleen!


Marko Halttunen
Konferenssikeskuksen johtaja
marko.halttunen(a)isokirja.fi
040 722 1821