israelbanneri2.jpg

22. - 30.10.2018

>> ISON KIRJAN YSTÄVÄMATKA 70 VUOTIAASEEN ISRAELIIN!

Lähde mukaan mukavaan porukkaan kiertämään historiallisia Raamatun paikkoja ja Israelin maata. Koe uudelleen Jeesuksen matkat Gennesaretin ympäristössä ja Jerusalemissa. Hintaan sisältyy 5 koko päivän opastettua retkeä upeisiin maisemiin. Nataniassa voit rentoutua Välimeren rannalla ja meressä uiden tai tutustua Natanian viihtyisään kaupunkiin, jossa majoitumme 4 ensimmäistä yötä. Nataniasta siirrymme Jerikon ja Kuolleen meren ympäristön kautta kulkien Jerusalemiin. Jerusalemissa nautimme ensiksi sapatin rauhasta vapaapäivän merkeissä, jonka jälkeen kaksi huikeaa retkipäivää avaa meille Jerusalemin pyhät paikat ja mielenkiintoiset näkymät. Ilmoittaudu mukaan tälle ikimuistoiselle matkalle!

israel70_vaaka_72ppi.jpg

ALUSTAVA OHJELMA

Ma 22.10.
Lento Finnair HEL - TLV 20:05-00:30.
Saapuminen Nataniaan noin klo 02:30

Ti 23.10.
Vapaapäivä/ Tutustumista Nataniaan.
Yöpyminen Recidence Beach

Ke 24.10.
Galilean retkipäivä Jeesuksen jalanjäljissä/ Gennesaretin järven muinaiset kaupungit, kuten Kapernaum.
Yöpyminen Recidence Beach

To 25.10.
Välimeren retkipäivä. Kesarea, Haifa ja sen panoraama, Karmel-vuori ja Muhraka (Elia ja Baalin profeetat).
Yöpyminen Recidence Beach

Pe 26.10.
Siirtymäpäivän retki: Jeriko ja Qumran (essealaisten kirjakääröt). Mahdollisuus uintiin Kuolleessa meressä.
Saapuminen illalliselle Jerusalem Gate Hotellille.

La 27.10.
Sapatti Jerusalemissa/vapaapäivä. Mahdollisuus sapattikokoukseen messiaanisessa seurakunnassa.
Yöpyminen Jerusalem Gate

Su 28.10.
Jerusalem retkipäivä 1: Hertzelvuori, Jad Vashem/Vainojen museo, Scopusvuori, Öljymäki, Getsemane, Vanha kaupunki, Via Dolorosa, Länsimuuri sekä Siioninvuori.
Yöpyminen Jerusalem Gate

Ma 29.10.
Jerusalem retkipäivä 2: Puutarhahauta (ehtoollinen), Ruusupuutarha, Knessetin menora, Ramat Rachelin kibbutsi, josta näköala Beetlehemiin. Jad Hashmona, jossa illallinen.
Lähtö lentokentälle noin klo 21:00

Ti 30.10.
Saapuminen Hki-Vantaalle klo 06:00

Yllämainittujen retkien järjestykseen ja sisältöön voi tulla muutoksia.

Oppaana matkalla toimii legendaarinen Israel- ja Raamattuasiantuntija Harri Kröger.

VAPAA-AIKA

Välimeren ranta tarjoaa miellyttäviä kokemuksia vapaapäivänä. Uimaveden lämpötila ja ilma on lokakuussakin yleensä vielä mukavan lämmin. Rantaa reunustaa valkoinen hiekka ja ylempänä todella kaunis rantapuisto. Natanian kaupungissa on mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia.

MAJOITUS

Natanian kaupungissa majoitumme välimeren rannalla Hotelli Recidence Beachissä, joka on toimiva, siisti keskitason hotelli. Huoneissa on ilmastointi, kaapeli-TV, ilmainen wifi, tallelokero, hiustenkuivain ja mini-jääkaappi.

Jerusalemissa majoitumme Jerusalem Gate hotellissa Jerusalemin portilla, ja läheisyydestä löytyvät päälinja-autoasema ja kaupunkijunan pysäkki. Jerusalem Gate on keskitason luotettava Kosher hotelli. Huoneista löytyvät ilmastointi, kaapeli-tv, tallelokero, hiustenkuivain, ilmainen wifi, kahvin/teenkeitin, mini-jääkaappi ja huoneissa on kokolattiamatot. Hotellista pääsee suoraan alakerran kauppakeskukseen, jossa on kauppojen lisäksi kivoja kahviloita ja ruokapaikkoja.

HINTA

Ennakkovaraajan hinta on 1390€/hlö varattaessa 24.6.2018 mennessä.
25.6.-15.8. matkan hinta 1450€/hlö tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Paikkoja rajallinen määrä. Varaus/ennakkomaksu 150€. Maksu 2. erä eli 650€ erääntyy 15.9.
Loppuosan matkan hinnasta, perimme matkalaisilta matkan aikana tai erikseen sovittaessa matkan jälkeen. Maksu sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, puolihoidon (aamiainen ja illallinen), Finnairin suorat lennot, lentokenttäkuljetukset, matkaohjelman retket, opastuksen sekä bussinkuljettajan ja hotellien palvelurahat.

Yhden hengen huoneen lisähinta on 320€.

LENNOT

Finnairin suora lento Tel Aviviin AY 797
Helsinki - Tel Aviv
ma 22.10. klo 20.05 - ti 23.10. klo 00.30
Terminaali 2

Finnairin suora lento Helsinkiin AY 798
Tel Aviv - Helsinki
ti 30.10. klo 01.20 - 06.00

HUOMIOITAVAA

Matkalle tarvitset passin, jonka tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Tarvitset myös matkavakuutuksen, joka mahdollisen peruutuksen sattuessa korvaa lennon hinnan esim. sairaustapauksissa. Pohjoismaiden kansalainen ei tarvitse viisumia Israeliin. Pakollisia rokotuksia Israeliin ei ole. Tosin suositellaan voimassa olevia rokotuksia: polio ja jäykkäkouristus.

ILMOITTAUTUMINEN

Matkan tiedustelut ja ilmoittautuminen jouko.pursiainen(a)pp.inet.fi tai  puh. +358451296463.
Lähetämme vielä infokirjeen ja päivitetyn ohjelman n. kuukautta ennen matkan alkua.

MATKAN VASTUULLINEN JÄRJESTÄJÄ

Caleb Tours Oy
www.calebtours.fi

received_565944840275645.jpeg