syysmatka israeliin.jpg

28.10.–5.11.2019

>> ISON KIRJAN SYYSMATKA ISRAELIIN!

Tervetuloa Ison Kirjan ystävien huikealle matkalle kiertämään historiallisia Raamatun paikkoja ja Israelin maata. Koe uudelleen Jeesuksen matkat Gennesaretin ympäristössä ja Jerusalemissa. Käymme myös Nasaretissa ja Golanin alueella. Hintaan sisältyy 5 koko päivän opastettua retkeä upeisiin maisemiin.

Nataniassa voit rentoutua Välimeren rannalla ja meressä uiden tai tutustua Natanian viihtyisään kaupunkiin, jossa majoitumme 4 ensimmäistä yötä. Nataniasta siirrymme Jerikon ja Kuolleen meren ympäristön kautta kulkien Jerusalemiin. Jerusalemissa nautimme ensiksi sapatin rauhasta vapaapäivän merkeissä, jonka jälkeen kaksi huikeaa retkipäivää avaavat meille Jerusalemin pyhät paikat ja mielenkiintoiset näkymät. Erikoisuutena matkalla pääsemme myös kiertämään Pohjois-Israelia (Hulen laakso ja Kirjat Shmona, Banjas, muinainen Filippoksen Kesarea, Birgar Ram, Syyrian rajaseutu sekä Katzrinin kaupunki). Ilmoittaudu nyt mukaan ikimuistoiselle matkalle!

ALUSTAVA OHJELMA (päivitys n. 1 kk ennen matkaa)

Ma 28.10
Saapuminen lentokentälle terminaali 2:een klo 17:50.
Lento Finnair HKI-TLV 19:50-00:15.
Saapuminen Nataniaan noin klo 02:30.
Majoittuminen: Recidence

Ti 29.10
Vapaapäivä/ Tutustumista Nataniaan.
Yöpyminen: Recidence

Ke 30.10
Galilean ja Golanin retkipäivä. Autuuksien vuori (Vuorisaarnan kirkko), Hulen laakso ja Kirjat Shmona, Banjas, muinainen Filippoksen Kesarea, Birgar Ram,  Syyrian rajaseutu sekä Katzrinin kaupunki, Kapernaum ja Pietarin kalasatama Tabha, josta Kyyhkyssolan kautta Nataniaan.
Yöpyminen: Recidence

To 31.10
Nasaret, Kaanan kylä ja viinin ihmeen kirkko, Karmel-vuori ja Muhraka (Elia ja Baalin profeetat).
Yöpyminen: Recidence

Pe 1.11 
Siirtymäpäivän retki: Jeriko, jossa Tel Al Sultan (muinainen Jeriko, johon israelilaiset tulivat) ja Masada, muinainen linnoitusvuori. Mahdollisuus uintiin Kuolleessa meressä.
Saapuminen illalliselle Jerusalem Gold -hotellille.

La 2.11
Sapatti Jerusalemissa/vapaapäivä. Halukkaille yhteinen sapattikävely hotellin läheisyydessä olevissa uskonnollisisssa lähiöissä. 
Yöpyminen: Jerusalem Gold

Su 3.11
Jerusalem retkipäivä 1. Herzelvuori ja Vainojen museo Jad vaShem, Scopusvuori ja Öljyvuori, Getsemanen puutarha, Kidronin laakson kohteet, Länsi- eli Itkumuuri, Via Dolorosa sekä Sioninvuori, jossa Davidin hauta sekä Yläsali.
Yöpyminen: Jerusalem Gold

Ma 4.11
Jerusalem retkipäivä 2: Puutarhahauta, Israel-museo, jossa tutustuminen Kirjakäärömuseoon (Jesajan kirjakäärö, Qumranin löytö) sekä Jerusalemin pienoismalli (Jeesuksen ajalta). Ramat Rachelin kibbutsi ja näköala sekä Betlehemiin että Paimenten
kedolle. Jad HaShmona, jossa illallinen.
Lähtö lentokentälle noin klo 21:00

Ti 5.11
Saapuminen Hki-Vantaalle klo 05:50

Yllämainittujen retkien järjestykseen ja sisältöön sisältyy muutosmahdollisuus.

Oppaana matkalla Israel- ja Raamattuasiantuntija Harri Kröger.

VAPAA-AIKA

Välimeren ranta tarjoaa miellyttäviä kokemuksia vapaapäivänä. Uimaveden lämpötila ja ilma on lokakuussakin yleensä vielä mukavan lämmin. Rantaa reunustaa valkoinen hiekka ja ylempänä todella kaunis rantapuisto. Natanian kaupungissa on mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia.

MAJOITUS

Natanian kaupungissa majoitumme välimeren rannalla Hotelli Recidencessä, joka on toimiva, siisti keskitason hotelli Natanian keskuspuiston ja kävelykadun lähellä. Huoneissa on ilmastointi, kaapeli-TV, ilmainen wifi, tallelokero, hiustenkuivain ja mini-jääkaappi. 

Jerusalemissa majoitumme Jerusalem Gold hotellissa Jerusalemin portilla, ja läheisyydestä löytyvät päälinja-autoasema ja kaupunkijunan pysäkki. Jerusalem Gold on keskitason luotettava hotelli. Huoneista löytyvät ilmastointi, kaapeli-tv, tallelokero, hiustenkuivain, ilmainen wifi, kahvin/teenkeitin ja mini-jääkaappi. 

HINTA

Matkapaketti sisältää: Majoituksen kahden hengen huoneessa, puolihoidon (aamiainen ja illallinen), lentokenttäkuljetukset, matkaohjelman retket, opastuksen sekä bussinkuljettajan ja hotellien palvelurahat.

Matkapaketin hinta: 1470,-/hlö/ 2 hengen huoneessa. Hinta voimassa 30.6.2019 mennessä varattuna tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Yhden hengen huoneen lisähinta 420,-.

LENNOT

Finnairin suora lento Tel Aviviin AY 797
Helsinki - Tel Aviv
Ma 28.10. klo 19:50 – Ti 29.10. klo 00.15
Terminaali 2

Finnairin suora lento Helsinkiin AY 798
Tel Aviv - Helsinki
Ti 5.11. klo 01:15 – 05:50

HUOMIOITAVAA

Matkalle tarvitset passin, jonka tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Tarvitset myös matkavakuutuksen, joka mahdollisen peruutuksen sattuessa korvaa lennon hinnan esim. sairaustapauksissa. Pohjoismaiden kansalainen ei tarvitse viisumia Israeliin. Pakollisia rokotuksia Israeliin ei ole, tosin suositellaan voimassa olevia rokotuksia: polio ja jäykkäkouristus.

ILMOITTAUTUMINEN

Matkan tiedustelut ja ilmoittautuminen jouko.pursiainen(a)pp.inet.fi tai  puh. +358451296463.
Lähetämme vielä infokirjeen ja päivitetyn ohjelman n. kuukautta ennen matkan alkua.

MATKAN VASTUULLINEN JÄRJESTÄJÄ

Caleb Tours Oy
www.calebtours.fi

received_565944840275645.jpeg