jeesusjapsykoterapia banneri.jpg

29.-30.11 HELSINGISSÄ

>>> SUOSITTU KURSSI NYT UUSINTANA HELSINGIN IK-OPISTOLLA!

Kuinka kristityn arvomaailma ja Jeesuksen esimerkki soveltuvat psykoterapiaan?

SISÄLTÖ

Jeesus ja psykoterapia -kurssilla tarkastellaan Jeesus Nasaretilaisen toimintaa ja sanomaa psykoterapian käsitteiden avulla sekä tapahtumien historiallinen tausta huomioon ottaen. Kurssilla myös tarjotaan tiivis johdantopaketti Jeesuksen ja evankeliumien itsenäiseen tutkimiseen. Kurssi on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Se sopii erityisesti terapeuteille, sielunhoitajille ja pastoreille.


Palautteita Keuruulla järjestetystä Jeesus ja psykoterapia -kurssista:

“Sai paljon eväitä tulevaan”

“Lisää tälläisiä kursseja!”

OPETTAJA

Näyttökuva 2019-6-26 kello 10.41.53.png

Matti Kankaanniemi

Matti Kankaanniemi on psykologiaan perehtynyt tutkija, kirjailija, toimitusjohtaja ja vapaaotteluvalmentaja. Hän on toiminut Åbo Akademin Historical Jesus Workshop -tutkimusryhmässä ja julkaissut useita artikkeleita ja kirjoja liittyen historiallisen Jeesuksen tutkimukseen myös psykologian näkökulmasta.

AIHEET JA AIKATAULU

  • ”En minäkään sinua tuomitse” - Jeesus ja stigmatisoidut naiset

  • ”Ei ihminen sapattia vaan sapatti ihmistä varten” -  Jeesus ja humanistinen psykologia

  • ”Jeesus temppelissä ja Getsemanessa” – emotionaalisen inkarnaation käsite

  • ”Keskeneräisyyden teologia” - Jeesus ja opetuslapset

    Klikkaa auki aikataulu tästä.

HINTA

Osallistumismaksu 69 €/hlö.

Maksu sisältää opetuksen ja kahvitarjoilut. Omakustanteinen lounas syödään jossakin lähialueen ravintoloista.

Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30 €/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. Mikäli äkillinen sairastuminen tai muu ongelma estää kurssille pääsyn, tiedota asiasta mahdollisimman pian alla oleviin yhteistietoihin. 

PAIKKA

Seminaari järjestetään Helsingin IK-opistolla, osoitteessa Pulttitie 13 (kolmas kerros). Opiston ulko-ovi löytyy Suomen Diakoniaopiston sisäänkäynnin ja porttikongin vasemmalta puolelta.

Opisto sijaitsee Roihupellon teollisuusalueella n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä, josta kävelee noin 10 minuuttia opistolle. Myös busseilla 80, 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta. Pulttitiellä on viikonloppuisin runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

HUOM. Opiston ulko-ovi on yleensä lukossa. Sisään pääset soittamalla IK-opiston summeria. Jos olet reilusti myöhässä, ilmoita arvioitu saapumisaikasi vastaavalle opettajalle Lari Launoselle.

MAJOITTUMINEN

Helsingin IK-opistolla on opiskelijoiden käytössä asuntolakaksio, jossa voi tilanteesta riippuen majoittua 2–3 henkilöä. Yöpymisen hinta on 27€ omilla lakanoilla. Lisätiedustelut vastaavalta opettajalta Lari Launoselta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen nettilomakkeella 15.11. mennessä tai niin kauan kuin tilaa riittää. 

LISÄTIEDUSTELUT

Lari Launonen, IK-opisto Helsingin vastaava opettaja (kurssien sisältö, majoittuminen, tilat)
lari.launonen@isokirja.fi 
050 4383 803

seminaarisihteeri@isokirja.fi
040 732 1884