Jumalan hoitopöytä.jpg

26.–27.10
KEURUULLA

Naisten oma viikonloppu!

SISÄLTÖ

Naisten oma hoitopöytä katettu 26.–27.10 parantavalla rukouksella, rakentavalla keskustelulla, hoitavalla hemmottelulla, vapauttavalla ylistyksellä sekä ihastuttavalla luovuudella. Helena Kärkkäisen johdolla tutustumme Sanan salaisuuksiin. Löydämme yhdessä ne asiat mitä juuri sinulle Jumala on varannut, juuri sinun elämääsi.

Parasta Jumalalle on olla sellaisena kuin olet ja Hänen mahdollisuutensa saavat elämässäsi uusia ulottuvuuksia. Isän syli hoitaa kipeitäkin vammojamme. Hoitavassa hemmottelussa teemme toisillemme käsien kuorinnan ja käsihieronnan. Ihastuttavassa luovuudessa joko käytämme taiteilijaa apuna tai luomme itse jotain. Varaamme aikaa esirukouspalvelulle tarvittaessa.

OPETTAJA

Sanan äärellä.jpg

Helena Kärkkäinen

Tunnettu raamatunopettaja Helena Kärkkäinen on tavannut matkoillaan useita naisia, jotka kamppailevat epäterveen itsetunnon ja minäkuvan kanssa. Nainen voi olla hukassa itseltään ja toisilta. Helena opastaa tutkimaan, mitä Sana kertoo identiteetistämme ja asemastamme Jumalan silmissä.

OHJELMA

Avaa ohjelma tästä.

HINTA

Opetus 57 €/hlö
Ateriapaketti 36 €/hlö (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat kahvit ja ruokailut)
Majoitus 30 €/hlö.

1 hengen huoneen voi saada 20 € lisämaksusta.

Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Halutessasi voit maksaa kurssin kahdessa korottomassa erässä.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 11.10. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884