JÄRJESTYKSENVALVOJAN PERUSKOULUTUS
16. - 18.2. ja 2. - 4.3.

>>KOULUTTAUDU JÄRJESTYKSENVALVOJAKSI!

KOULUTTAJA

Miikael Jääskallio

SISÄLTÖ

Järjestyksenvalvojaksi hyväksyttävän tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja henkilökohtaisilta ominaisuuksilta tehtävään sopiva. Järjestyksenvalvojaksi hyväksynnän tekee poliisi.

Koulutus on kaksiosainen. Koulutuksessa on läsnäolovelvollisuus molempina viikonloppuina.

HINTA

Iso Kirja tarjoaa koulutuksen ilmaiseksi, mikäli sitoudut palvelemaan järjestyksenvalvojana viidessä suurtapahtumassa (konffa tai YC) seuraavan 5 vuoden aikana. Yhdestä tapahtumasta saa yhden merkinnän.

ESIM. Tulet tänä vuonna konffaan ja YC:hen ja teet molemmissa yhden vuoron, saat kaksi osallistumismerkintää. Seuraavana vuotena olet mukana konffassa ja teet hommia kolmena päivänä, saat yhden merkinnän. Sitä seuraava vuotena olet taas konffassa ja YC:ssä ja teet molemmissa kaksi vuoroa, saat kaksi merkintää. Näin saat kolmen vuoden aikana "maksettua" kurssin. Yhden vuoron pituus on 6-8h, riippuen tapahtumasta ja tilanteesta. Talkoopäivinä saat ruuan ja talkoopäivien väliselle yölle majoituksen

298 € + opiskelumateriaali 14 € (sis. majoitus, ruokailut ja opetus)
Ilmoittautumisajan umpeuduttua kurssin hinta on 298 €  + 17 € + opiskelumateriaali 14 €. Jos osallistuminen perutaan viimeistään päivää ennen tapahtuman alkua, veloitetaan vain 17€ varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu 298 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 2.2. mennessä.


JÄRJESTYKSENVALVOJAN KERTAUSKURSSI 7.4.2018

>>PÄIVITÄ JV-KORTTISI KERTAUSKURSSILLA!

SISÄLTÖ

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus (8h) on tarkoitettu niille jotka haluavat uusia järjestyksenvalvojakorttinsa. Kurssilla läsnäolovelvollisuus. Järjestyksenvalvojaksi hyväksynnän myöntää poliisi.

Koulutus on lauantaina 7.4. klo 9.30 - 17.00.

HUOM!

  • Jos olet käynyt ennen 1.3.2007 jv-peruskurssiin (24h) niin saadaksesi kertauskoulutuksella jv-kortin uusinnan, tulee sinun käydä kertauskoulutus ja hakea järjestyksenvalvojaksi hyväksyntää jv-kortin voimassaolon aikana.
  • Jos taas jv-korttisi on vanhentunut ja olet käynyt ennen 1.3.2007 järjestetyn jv-peruskoulutuksen niin tulee sinun käydää jv-peruskurssi (40h) saadaksesi uudelleen järjestyksenvalvojaksi hyväksynnän.

KOULUTTAJA

Miikael Jääskallio

HINTA

Opetus 51 €/hlö, 14€ opetusmateriaali, 20€ ateriat (aamupalasta päivälliseen)
Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 23.3. mennessä

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884