JÄRJESTYKSENVALVOJAN KERTAUSKURSSI

9.3.2019

>>PÄIVITÄ JV-KORTTISI KERTAUSKURSSILLA!

SISÄLTÖ

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus (8h) on tarkoitettu niille jotka haluavat uusia järjestyksenvalvojakorttinsa. Kurssilla läsnäolovelvollisuus. Kurssilta saa todistuksen, jonka kurssilainen toimittaa poliisilaitokselle. Järjestyksenvalvojaksi hyväksynnän myöntää poliisi.

HUOM!

  • Aikaisemmin kuin 1.3.2007 suoritetut 24h järjestyksenvalvojakurssit ovat vanhentuneet 1.3.2007, jos järjestyksenvalvojaksi hyväksymistä ei ole pidetty jatkuvasti voimassa.

  •  Jos olet käynyt järjestyksenvalvojan peruskurssin ennen 1.3.2007, tulee sinun käydä järjestyksenvalvojan kertauskurssi 8h ja hakea uutta järjestyksenvalvojaksi hyväksyntää järjestyksenvalvojakortin voimassaoloaikana ja jos järjestyksenvalvojakorttisi menee umpeen ennen uuden hyväksynnän hakemista, tulee käydä järjestyksenvalvojan peruskoulutus 40h saadaksesi uudestaan järjestyksenvalvojaksi hyväksynnän.

  • 1.3.2007 tai sen jälkeen järjestyksenvalvojan peruskurssin suorittanut ja järjestyksenvalvojaksi hyväksytty henkilö voidaan hyväksyä uudestaan järjestyksenvalvojaksi, mikäli hän on hyväksytysti suorittanut järjestyksenvalvojan kertauskurssin. Järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen hyväksytysti suoritettuaan tulee uudelleen hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi poliisilta hakee 6kk:n sisään kurssin suorittamisesta (kertauskoulutuksen todistus voimassa 6kk).

OHJELMA

Tutustu alustavaan ohjelmaan tästä

HINTA

Opetus 57 €/hlö, 15€ opetusmateriaali, 20€ ateriat (aamupalasta päivälliseen)
Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 30 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 20 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Mikäli tarvitset majapaikkaa, ota yhteyttä seminaarisihteeri@isokirja.fi.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on päättynyt.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884