(vapaa suomennos Suomi-Isokirja-Suomi -sanaston mukaan:)

BETSKU

Keskiviikkoiltaisin kokoonnumme kaikki yhdessä kohtaamaan Jumalaa yhteiseen yhteysiltaan/jumalanpalvelukseen. Kokoonnumme pääsääntöisesti Keuruun helluntaiseurakunta Betanian tiloihin (Einari Vuorelantie 2), jonne siirrymme kimppakyydein. Lapsiperheiden osalta opetussuunnitelmaan kuuluvaa toimintaa on vähemmän.

HAUSKANPITO

ks. Viihtyminen

JUHLAT JA ILLANVIETOT

Lukukauden aikana on paitsi vapaamuotoisia illanviettoja, myös järjestettyjä juhlia. Näistä kampustoiminnan hallinnoimia mm. Banquet ja Taittajaiset.

MAANANTAI-ILLAN RUKOUSKOKOUKSET

Maanantai-iltaisin sinulla on mahdollisuus osallistua suomenkieliseen vapaaehtoiseen rukouskokoukseen hirsikirkkoon. Rukouskokouksessa rukoillaan sekä opiskelijoiden että opistolle lähetettyjen rukousaiheiden puolesta. 

PUNTTISALI

The place to be. Ison Kirjan punttisali on pieni, mutta tehokas. Tuo todistetusti voimaa opiskeluihin!

SEURAKUNTAVIERAILUT

Kaikki opiskelijat osallistuvat seurakuntavierailuihin oman linjansa opiskelijoiden kanssa. Opiskelijoiden vierailukohteet ja niiden luonne vaihtuvat lukukausittain. Näin opiskelijat pääsevät tutustumaan erilaisiin hengellisiin palvelumuotoihin.

SICAFÉ

Oppilaskunnan ylläpitämä kahvila, joka palvelee lukukauden aikana iltaisin hengailupaikkana. Hekumat ja muut herkut ovat käsitteitä, jotka selviävät vain maistamalla. Don't ask.

TEEMAPÄIVÄT

Tarjoaa mahdollisuuden perehtyä ajankohtaisiin aiheisiin hieman normaalista luokkahuonetyöskentelystä poikkeavalla tavalla.

URHEILU- JA HARRASTETOIMINTA

Lukukauden aikana järjestetään useita turnauksia, leikkimielisiä ja vakavampihenkisiäkin pelailuja. Ison Kirjan vapaa-ajan liikuntatoiminta on hyvin aktiivista.

TALKOOTYÖ

Opiskelijat ovat perinteisesti tehneet myös talkootyötä. Varsinkin kesällä ja syyslukukauden aikana on tapahtumia, joiden talkoisiin opiskelijat ovat osallistuneet. Jotkut talkootehtävät ovat myös osa opiskelijoiden yhteisöllisyyskasvatusta, esim. Youth Celebration -nuorisotapahtuman toteuttaminen pääosin opiskelijoiden talkoovoimin.

Tämän lisäksi opiskelija voi halutessaan tehdä muutakin talkootyötä Isolle Kirjalle, kunhan Ison Kirjan tarpeet ja opiskelijan toiveet osuvat kohdilleen. Talkooeduista sovitaan tapauskohtaisesti, mutta talkoilla ei voi korvata opintolukukauteen liittyviä maksuja. Voit sen sijaan Keuruun kampuksella asuessasi korvata viikonlopun majoituksen ja ruokailut tekemällä talkootöitä.

VIIHTYMINEN

ks. Hauskanpito