korinttibanneri.jpg

4.-5.11.

>>VIISAASTI JUMALAN HULLU - KORINTTILAISKIRJEEN SANOMA 2000-LUVULLE

Tämä kurssi järjestetään Helsingissä!

Paavali ohjeisti uskovia elämään pyhää elämää osana syntistä yhteiskuntaa. Kuinka erotat Raamatun ajattomat periaatteet kulttuurisidonnaisista ohjeista? Kurssilla käydään läpi Ensimmäisen korinttilaiskirjeen sanoma yhdistettynä Paavalin ajan kulttuuriin tutustumiseen. Tervetuloa syventymään ajankohtaisiin teemoihin ja soveltamaan Raamatun viisautta nykypäivän elämään. Tälle IK-opiston ensimmäiselle Helsingissä järjestettävälle kurssille on helppo osallistua myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta!

SISÄLTÖ

Opetuksessa sukelletaan sisälle Paavalin aikaiseen Korintin kulttuuriin ja maailmaan. Kurssin aikana tutustutaan yhdessä Ensimmäisen korinttilaiskirjeen sanomaan sovellettuna tälle ajalle ja käydään läpi mm. mitä Paavali opettaa karismaattisista ylilyönneistä ja armolahjojen rakentavasta käytöstä, avioliitosta ja sinkkuudesta sekä mitä varhaiset kristityt uskoivat ylösnousemuksesta ja kuolemanjälkeisen elämän luonteesta. Opetus tapahtuu keskustelevina luentoina Ensimmäistä korinttilaiskirjettä yhdessä tutkien ja pohtien.

PAIKKA

Tämä kurssi järjestetään Helsingissä!

Osoite on Pulttitie 13, kolmas kerros. IK-opistolle Helsingissä pääsee kätevästi sekä metrolla että bussilla. Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä. Busseilla 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta.

Omalla autolla saavuttaessa kannattaa tulla Tulppatie 5:n puolelle, jossa on ilmaisia parkkipaikkoja.

OPETTAJA

Kurssin opettajana toimii IK-opiston vararehtori ja opettaja FT. Markku Ojaniemi, jonka monipuolinen kokemus hengellisellä työkentällä ulottuu 80-luvulta tähän päivään – nuorisotyöstä lähetystyöhön ja opettamiseen. IK-opistossa Markku on opettanut vuodesta 2007 lähtien.

OHJELMA

Katso viikonlopun ohjelma tästä.

HINTA

IK-opiston avajaistarjous: 53€ sisältäen opetuksen ja kahvit.

Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. IK-opisto pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen päättynyt.

LISÄTIEDUSTELUT

katri.latokangas(a)isokirja.fi
040 418 7601
Voit tiedustella myös majoitusmahdollisuutta asuntolassa.