kutsumuspaja.jpg

KURSSI PERUTTU!

15. - 16.3. HELSINGISSÄ

Etsitkö omaa paikkaasi maailmassa, työelämässä tai seurakunnan palvelutehtävissä?

Kutsumuksessa eläminen ei ole harvojen etuoikeus, eikä se edellytä yliluonnollista ilmestystä tai ulkoapäin tulevaa profetiaa. Jokaisen ainutlaatuinen paikka on löydettävissä yksinkertaisesti tutustumalla Jumalaan ja hänen luomistyöhönsä meissä. Jumala on tehnyt meistä jokaisesta omanlaisensa kokonaisuuden, jotta hänen kuvansa voisi tulla näkyviin erityisellä ja arvokkaalla tavalla.

Kutsumuspajassa keskitytään oman paikan löytämiseen erilaisten alustusten ja harjoitusten avulla. Koulutus sopii kaikille, jotka ovat valmiita pohtimaan omaa itseään tai jotka haluavat vahvistua jo tekemiensä löytöjen äärellä.

SISÄLTÖ

  • Kutsumuksessa eläminen

  • Luonnonlahjat (Hollandin persoonallisuus- ja lahjakkuusteoria)

  • Persoonallisuus (MBTI-tyyppi-indikaattori)

  • Arvot

OPETTAJAT

Elina-1 (2).jpg

Elina Rautio on toimittaja-kirjailija ja kasvatustieteen tohtori, joka työskentelee Aikamedian aikakauslehtien toimituspäällikkönä ja kirjallisuuden projektipäällikkönä. Hän on väitellyt kutsumuksen löytämiseen tähtäävästä Elämän avaimet -koulutuksesta ja unelmoi ihmisten auttamisesta kohti tarkoituksellista elämää yhdessä Jumalan ja lähimmäistensä kanssa.

Mari Luotola.jpg

Mari Luotola on kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja, voimavarakeskeinen työnohjaaja ja Elämän avaimet -kouluttaja. Hän on toiminut opetusalalla monenlaisissa tehtävissä ja ollut seurakunta-aktiivi pienestä pitäen. Mari toivoisi näkevänsä kaikki ihmiset loistamassa ison Iskän voimassa omalla paikallaan.

Outi Sallinen (2).JPG

Outi Sallinen on lastensuojelu- ja seurakuntatyön konkari, FASD-mentori ja Elämän avaimet -kouluttaja. Viimeiset 12 vuotta hän on toiminut miehensä kanssa ammatillisena sijaisvanhempana. Elämän avaimet -materiaalin kautta Outi haluaa auttaa myös muita löytämään ne lahjat ja kyvyt, joita Jumala on heihin laittanut.

OHJELMA

Ohjelman voit ladata tästä.

HINTA

69 €/hlö.
Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

PAIKKA

Tämä kurssi järjestetään Helsingissä!

Osoite on Pulttitie 13, kolmas kerros. Helsingin IK-opistolle pääsee kätevästi metrolla tai omalla autolla. Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä, josta kävelee noin 15 minuuttia opistolle. Myös esim. busseilla 80, 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta.

Pulttitiellä on viikonloppuisin runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

LISÄTIEDUSTELUT

lari.launonen(at)isokirja.fi
050 4383 803
seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884

ILMOITTAUTUMINEN

KURSSI ON PERUTTU!