bannerit.jpg

KUTSUMUSPOLKU // (ent. ELÄ JA EVANKELIOI)
>>TULE MUKAAN JA VAHVISTA KUTSUMUSTASI!


Kutsumuspolku on sinulle joka haluat kasvaa kutsumuksessasi, johtajuudessa ja Jumalan tuntemisessa. Koulutus keskittyy erityisesti evankeliumin eteenpäin menemiseen ja evankelistan kutsuun, mutta opetuksen tarkoitus on tukea jokaista löytämään ja vahvistumaan kutsumuksessaan. 

Opetuksessa on sopiva sekoitus teologiaa ja käytännönläheisiä aiheita. Tunnit eivät ole pelkkää teoriaa, vaan opetus tähtää aina käytännön toteutukseen. Kurssin päämäärä on varustaa ja valtuuttaa sinua elämään kutsumuksesi todeksi arjen keskellä. Halutessasi voit kurssin jälkeen hakeutua osaksi Hyvä Sanoman aluetyötä omalla alueellasi.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Hyvä Sanoma ry:n kanssa.

KESTO

Koulutus on laajuudeltaan 10 op ja se toteutetaan monimuoto-opiskeluna, johon kuuluu lähi- ja etäopetusta. Etäopetuksessa on käytössä verkko-oppimisympäristö ja lähiopetus järjestetään viikonloppuisin. Lähiopetusviikonloppuja on yhteensä 9, joista yksi on aktioviikonloppu.

JAKSOT

Lisätietoja tulossa maaliskuun aikana.

KOULUTTAJAT

Näyttökuva 2019-3-19 kello 13.04.42.png

Pekka Perho
pekka.perho@hsry.fi

eeva.jpg

Eeva Vainio
040 750 1971
eeva.vainio@isokirja.fi

HINTA

176€ (omin liinavaattein, sis. opetus 90€, ateriat 43€, majoitus 43€)/viikonloppu

1 hengen huoneen saa lisämaksusta: 20 €/ jakso ilmoittautumisjärjestyksessä. Suosittelemme, että seurakunnat voisivat maksaa osallistumisen koulutukseen lähettämilleen henkilöille.

Huom! Hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. IK-opisto pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Syksyllä 2019 alkavaan koulutukseen

LISÄTIEDOT

sari.vieltojarvi(a)isokirja.fi
040 750 2092