22.-24.9.

>>STRESSIN JA AHDISTUKSEN KÄSITTELYÄ SIELUNHOITOTERAPIASSASISÄLTÖ

Miten terapeuttina autan ahdistunutta itse ahdistumatta? Viikonlopun opetuksessa perehdytään raamatulliselta pohjalta stressin, ahdistuksen, huolien ja levottomuuden käsittelyyn sielunhoitoterapiassa. Opetuspaketti toimii työvälineenä sekä sielunhoitajan ja terapeutin omiin tarpeisiin kuin asiakkaankin tilanteisiin.

Koulutus on kaikille sielunhoitotyössä mukana oleville sekä sielunhoitoterapeuteille tarkoitettu opetuspaketti. Se sopii hyvin myös täydennyskoulutukseksi.

OPETTAJA

Opettajana on sielunhoitoterapian tohtori Ulla Dahlen (Ph.D. in Counselor Education and Supervision). Ulla on kokenut sielunhoitoterapian ammattilainen. Hän on opiskellut sielunhoitoa ja sen ohjausta Yhdysvalloissa ja on väitöskirjassaan tutkinut etiopialaisten naisten kokemuksia ympärileikkauksesta. Ulla on toiminut myös pitkään sielunhoitoterapian opettajana sekä kotimaassa että lähetyskentillä. Hänen sydämellään on kehittää sielunhoidon opetusta seurakuntakentällä.

OHJELMA

Voit ladata viikonlopun ohjelman tästä.

HINTA

Opetus 79 €/hlö + ateriat 40€ + 40€ majoitus.
1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen päättynyt.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884