Levosta käsin.jpg

KURSSI PERUTTU


5.–6.4.2019

>>STRESSIN JA AHDISTUKSEN KÄSITTELYÄ SIELUNHOITOTERAPIASSA

Toivottu kurssi nyt uusintana Helsingissä!

Palautteita Keuruulla järjestetystä kurssista:

“Johdonmukaisesti, ammattitaitoisesti, rakkaudellisesti tehty ja toteutettu koulutus.”

“Toimiva kokonaisuus.”

“Käytännönläheinen opetus.”SISÄLTÖ

Miten terapeuttina autan ahdistunutta itse ahdistumatta? Viikonlopun opetuksessa perehdytään raamatulliselta pohjalta stressin, ahdistuksen, huolien ja levottomuuden käsittelyyn sielunhoitoterapiassa. Opetuspaketti toimii työvälineenä sekä sielunhoitajan ja terapeutin omiin tarpeisiin kuin asiakkaankin tilanteisiin.

Koulutus on kaikille sielunhoitotyössä mukana oleville sekä sielunhoitoterapeuteille tarkoitettu opetuspaketti. Se sopii hyvin myös täydennyskoulutukseksi.

OPETTAJA

Opettajana on sielunhoitoterapian tohtori Ulla Dahlen (Ph.D. in Counselor Education and Supervision). Ulla on kokenut sielunhoitoterapian ammattilainen. Hän on opiskellut sielunhoitoa ja sen ohjausta Yhdysvalloissa ja on väitöskirjassaan tutkinut etiopialaisten naisten kokemuksia ympärileikkauksesta. Ulla on toiminut myös pitkään sielunhoitoterapian opettajana sekä kotimaassa että lähetyskentillä. Hänen sydämellään on kehittää sielunhoidon opetusta seurakuntakentällä.

OHJELMA

Voit ladata viikonlopun ohjelman tästä.

HINTA

Opetus 69 €/hlö

Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

PAIKKA

Kurssi järjestetään Helsingissä.

Osoite on Pulttitie 13, kolmas kerros. Helsingin IK-opistolle pääsee kätevästi metrolla tai omalla autolla. Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä, josta kävelee noin 15 minuuttia opistolle. Myös esim. busseilla 80, 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta.

Pulttitiellä on viikonloppuisin runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 188