banneri_luokkakokous.jpg

6.–7.12.2019 KEURUULLA

Vieläkö muistat Apen, Hannon, Matin, Eevan ja muiden opettajien tunnit? Muistatko illat SiCafessa? Keskiviikot Betanialla? Banquetin? Salin, saunan ja avannon? Maistuuko suussasi Ison padan makkarapihvit? Vieläkö näet unia voitosta sählyturnauksessa? Koetko katkeria takaumia tappiosta Taittajaisissa?

Tervetuloa ISOON luokkakokoukseen kaikki, jotka olette opiskelleet IK-opistossa edes hetken vuosien 2005-2015 välillä! Tapahtuman tarkoitus on tavata vanhoja luokkakavereita ja muistella kultaisia opistoaikoja. Myös opettajat ovat tervetulleita tapahtumaan.

Laittakaa puskaradio laulamaan ja kutsukaa vanhat opiskelijakaverit mukaan! Tilat ovat tietysti rajalliset, eivätkä kaikki vuosina 2005-2015 opiskelleet mahdu sisään. Siksi kannattaa toimia nopeasti. Halutessaan luokkakaveriporukka voi esimerkiksi tiedustella mökin tai solun varaamista omalle porukalle (voit lisätä maininnan kohtaan ”muuta huomioitavaa” ilmottautumislomakkeessa).

Perheenjäseniä voi tuoda mukana, mutta yritetään pitää petipaikat pääasiassa vapaina entisille IK:laisille. Lastenhoitoa ei ole luvassa, mutta lapsille voidaan järjestää leikkitiloja tarvittaessa.

Yhteiskyytejä ja muita järjestelyjä voi tehdä tapahtuman Facebook-sivulla.

OHJELMA

Perjantai-ilta vietetään SiCafessa syöden iltapalaa (ehkä hekumaleipiä?) ja linnan juhlia katsellen. Saunaan pääsee Tommi Lenhon vetämän workoutin jälkeen. Lauantain ohjelma rakentuu vielä!

KLIKKAA AIKATAULU AUKI TÄSTÄ.

HINTA

Hinta 50€/hlö
(sisältää osallistumismaksun 20€, ruoat 15€, sekä yhteismajoituksen mökeissä ja soluissa omilla liinavaatteilla 15€)

  • Majoitus B-talossa opiston liinavaatteilla 30€ (B-talon huoneet varataan ilmoittautumisjärjestyksessä)

  • Yhden hengen huone B-talo lisämaksu 20€ (B-talon huoneet varataan ilmoittautumisjärjestyksessä)

  • 5-12-vuotiaat lapset: ruoat 10€ ja majoitus 10€ (huom. jos lapsesi tarvitsee oman sängyn, kirjoita “muuta huomioitavaa” osioon ilmoittautumislomakkeessa “lapseni tarvitsee sängyn”)

  • Alle 5-vuotiaat lapset syövät ja majoittuvat ilmaiseksi vanhempien huoneessa (tarvittaessa sänky/patja/pinnasänky ja liinavaatteet 10€)

ILMOITTAUTUMINEN

LISÄTIEDUSTELUT

Lari Launonen (ohjelma ja järjestely)
lari.launonen(a)isokirja.fi
050 4383803

Tiina Arvola (majoittuminen, ruokailut, tms.)
seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 7321884