lupa olla nainen.jpg

17. - 18.11.

Sinä upea nainen, merkitse kalenteriisi 17.-18.11. varatuksi. Tuolloin on IK-opistolla Keuruulla meidän naisten oma viikonloppu, jossa meillä on lupa olla Jumalan luomia naisia.

SISÄLTÖ

Meitä saa hemmotella ja meidän on lupa olla hemmottelun kohteena!

Viikonlopun ohjelma on innostava ja rohkaiseva, jonka aikana saamme olla toisillemme peileinä. Opettelemme Jumalan rakkauden avulla löytämään omat vahvuutemme ja hyväksymään pienet heikkoutemme. Luvan kanssa saamme rukouksessa ja ylistyksessä antautua Jumalalle kokoNaisina. Viikonlopussa on hemmottelua toteuttamassa diplomi kosmetologi Ruut Nygård  Seinäjoelta.

Ohjelmaan sisältyy toiminnallista tekemistä, esirukouspalvelua ja mukavaa yhdessäoloa.

OPETTAJAT

helena.jpg

Helenä Kärkkäinen
Tunnettu raamatunopettaja Helena Kärkkäinen on usein tavannut matkoillaan naisia jotka kamppailevat epäterveen itsetunnon ja minäkuvan kanssa. Nainen voi olla hukassa itseltään ja toisilta. Helenan seurassa tutkailemme Sanasta mitä siellä sanotaan.

 

 

ruut_nygård.png

Ruut Nygård
Valmistuin vuonna 2005 CIDESCO diplomi kosmetologiksi. Olen työskennellyt palkallisena kosmetologina useiden vuosien ajan Seinäjoella. Ajatus yrittäjyydestä kypsyi ja toteutui v. 2017 alussa perustettuani kauneuskeskus Esterin.

Visioni ja unelmani, on palvella asiakkaita ympäri maakuntaa mutta myös ympäri maailmaa. Näitä molempia olen jo päässyt ripauksen verran toteuttamaan niin täällä kuin aina Intiassa saakka!

OHJELMA

Avaa ohjelma tästä.

HINTA

Opetus 58€/hlö
ateriapaketti 32 €/hlö (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat kahvit ja ruokailut)
ja majoitus 29 €/hlö.

Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 5.11. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884