mentorointibanneri2.jpg

>>KEHITY OHJAAJANA TAI JOHTAJANA!

 Mentori opastaa ja ohjaa muita palvelemaan samalla itsekin oppien. Sinulla on hyvä mahdollisuus palvelutehtävässäsi kehittymiseen, yhdessä oivaltamiseen, kokemustiedon jakamiseen ja kutsumuksessa vahvistumiseen.

Pääset perehtymään mentoroinnin mahdollisuuksiin erityisesti vertaismentoroinnin näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia mentorina, vertaismentorina sekä vertaismentorointiryhmän ohjaajana toimimiseen. Saat varustaa itseäsi työmuotosi, seurakunnan, kristillisen järjestön tai lähetys- ja kehitysyhteistyön kehittämiseen.

Koulutus sopii oivallisesti niin kokeneille kuin uusillekin työntekijöille. Se vahvistaa osaamistasi ja voimavarojasi. Hyödyt monipuolisista opetusmetodeista lähiopetusjakson ja ohjatun verkkotyöskentelyn aikana.

KOULUTTAJAT

Kouluttajana toimii IK-opiston opettaja ja yhteisöpedagogi Katri Latokangas ja HELP ry:n työnohjaaja Katja Köykkä. Koulutus suunnitellaan ja toteutetaan IK-opiston ja HELPin yhteistyönä.

KESTO

Koulutus alkaa jälleen syksyllä 2018.
Laajuus on yhteensä 7,5 op.
Opinnot alkavat lähiopetusjaksolla Keuruulla 21. - 23.9.2018 sekä Helsingissä 26. - 28.10.2018.
Lisäksi on välitehtäviä, verkkotyöpajoja ja harjoittelua.
Koulutuskokonaisuus päättyy 15.12.2018. (Keuruulla alkava koulutus) ja 16.2.2019 (Helsingissä alkava koulutus)

SISÄLTÖ

Johdanto: Mentorointipolulla kasvu ja oppiminen
Teema 1: Mentorointi ja vertaismentorointi kristillisessä yhteisössä & monikulttuurisuus
Teema 2: Mentoroinnin suunnittelu
Teema 3: Vuorovaikutus ja jaksaminen mentoroinnin näkökulmasta
Teema 4: Mentoroinnin haasteita ja arviointia & erityiskysymyksiä

"Lähitapaaminen oli monella tavalla mielenkiintoinen ahaa-elämys osoittaen, että elämä on elinikäinen oppimis- ja kasvumatka." -Pauli Runolinna

 

"Mentorointi on hieno sana, mutta olkoon se enemmän kuin sana hengellisessä työssä." -Hanna Laamanen


HINTA

Opetus 305 €.

Lisäksi voit valita Keuruulle ruuat 50€/kolmen päivän jakso (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat ruokailut ja kahvit) sekä majoituksen 42€/kolmen päivän jakso. 1 hengen huoneen saa lisämaksusta: 20 €/ jakso. Helsingin koulutukseen ei ole mahdollista varata ruokaa tai majoitusta.

Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. IK-opisto pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella viimeistään 3.9.2018

LISÄTIEDOT

040 418 7601
katri.latokangas(a)isokirja.fi