naistyöntekijöiden rakentumispäivät_banneri.jpg

14.–16.11.2019 Keuruulla

>>> HELLUNTAISEURAKUNTIEN NAISTYÖNTEKIJÖILLE


Haluamme kutsua jokaisen palkallisessa työsuhteessa olevan helluntaiseurakunnan naistyöntekijän 14.–16.11.2019 Keuruulle. Teetpä evankeliumin työtäsi laulaen tai julistaen, olet arvokas Taivaan Isän asettamana paikallasi ja kutsumuksessasi. 


SISÄLTÖ

Kurssin opettaja Ulla Dahlen avaa kurssilla käsiteltäviä teemoja seuraavasti:

”Identiteettimme juuret juontavat kauas historiaan, luomistyön valoon ja lankeemuksen varjoihin. Ihmissuhteiden vuorovaikutus peilin tavoin heijastaa meille, keitä olemme ja keitä meidän odotetaan olevan. Vuorovaikutuspeilimme voivat heijastaa hengen hedelmän tuoksuista Kristuksen totuutta tai lankeemuksen varjoihin perustuvia valheita ja lihallisia ihmisodotuksia. Jumalan luomina yksilöinä olemme ainutlaatuisia ja arvokkaita. Lankeemuksen varjot - pelko, häpeä ja syyttely muutama mainitakseni - usein peittoavat todellisen identiteettimme Kristuksessa. Seminaarin aikana pureudumme yllämainittuihin kysymyksiin. Katsomme varjojen aiheuttamien peilien kertomaa silmiin. Pysähdymme kohtaamaan Kristuksen kutsua vaeltaa valossa. Totuus varjoista ja valosta vapauttaa. Teemme matkaa yhdessä Kristukseen juurtuen ja hänessä kasvaen.” 

Yhteisillä, teemoja avaavilla keskusteluilla on myös suuri merkitys. Niissä mahdollisimman monen ajatus ja mielipide tulevat sanoitettua. Aikaa on varattu myös ohjattuun henkilökohtaiseen prosessointiin/työnohjaukseen. Etukäteisvaraukset IK-opiston sihteeriltä Tiina Arvolalta : seminaarisihteeri@isokirja.fi. Työnohjausaikoja on rajoitetusti ja ne jaetaan varaamisjärjestyksessä.

Kurssin sisältö tukee työssäjaksamista, joten suosittelemme kurssia osaksi työaikaa.

OPETTAJA

aa_401.jpg-900x900.jpg

Ulla Dahlen

Opettajaksi saamme filosofian tohtori Ulla Dahlenin (Ph.D. in Counselor Education and Supervision) Ulla on kokenut sielunhoitoterapian ammattilainen. Hän on opiskellut sielunhoitoa ja sen ohjausta Yhdysvalloissa. Ulla on toiminut myös pitkään lähetystyöntekijänä ja sielunhoitoterapian opettajana useissa eri maissa.


OHJELMA

Avaa ohjelma tästä.

HINTA

Osallistumismaksu 85 €/hlö, ateriapaketti 61 €/hlö (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat kahvit ja ruokailut) ja majoitus 43 €/hlö.

1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 1.11.2019.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884