21.-24.5.2019

>>YHDESSÄ VAHVEMPIA!

”Yksin pääsee nopeasti – yhdessä pääsee pitkälle” ei ole vain sanonta, vaan tapa elää ja ajatella. Nuorisopastorien seminaari 2019 on paikka, jossa yhteinen näky, toinen toisistamme välittäminen ja tekemisen kulttuuri ovat keskiössä. Voisimmeko tehdä Jumalan valtakunnan työtä niin, että tuemme toisiamme ja opimme toisiltamme? Voisiko työtä tehdä niin, ettei väsyisi taakan alle? Voisimmeko nähdä enemmän voittoja, kuin koskaan ennen?

SISÄLTÖ

Perinteinen nuorisotyöntekijöiden seminaari järjestetään tällä kertaa IK-opistolla Keuruulla. Tule voimaantumaan, verkostoitumaan ja innostumaan työstäsi! Pohditaan yhdessä, kuinka tehdä juurevaa nuorisotyötä muuttuvassa ympäristössämme.

Olet tervetullut mukaan, jos olet seurakunnan nuorisotyössä mukana esim. nuorisopastorina tai nuorisotiimissä tai tällainen työ on sydämellä.

OHJELMA

Ohjelman voi katsoa täältä.

HINTA

130€ sis. ateriat,majoituksen ja ohjelman. Hinta ei sisällä liinavaatteita, joten tuo omat lakanat mukana. Seminaarimaksu koostuu seuraavasti: Ateriapaketti 39€, Majoitus 26€ ja seminaarimaksu 65€.

1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jos vielä haluaisit mukaan seminaariin, niin ota yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin.

LISÄTIEDUSTELUT

040 750 1061
nuorisosihteeri(a)isokirja.fi
tai tero.jarventausta(a)isokirja.fi