perhesielunhoitoterapiassaibanneri.jpg

21. - 23.9.2018

>> PERHEHISTORIAN JA DYNAMIIKAN YMMÄRTÄMINEN SIELUNHOITOTERAPIASSA


SISÄLTÖ

HAAVOITETTU - HAAVOITTAVA - HOITAVA
Kurssilla käydään läpi perheidemme juurten vaikutusta nykyhetkeen ja tutustutaan perheen käsikirjoitukseen säännöistä ja erilaisista rooleista. Pohdimme myös miten päästä epäterveestä tilanteesta muutoksen askeleisiin. Kurssilla paneudutaan jokaisen perheen tärkeisiin taitoihin ja asenteisiin.

Kurssi antaa sielunhoitoterapeuteille ymmärrystä ja työkaluja asiakastyöskentelyyn sekä avaimia oman historian ja polun ymmärtämiseen, työstämiseen ja hyödyntämiseen.

OPETTAJA

Opettajana on sielunhoitoterapian tohtori Ulla Dahlen (Ph.D. in Counselor Education and Supervision). Ulla on kokenut sielunhoitoterapian ammattilainen. Hän on opiskellut sielunhoitoa ja sen ohjausta Yhdysvalloissa. Ulla on toiminut myös pitkään sielunhoitoterapian opettajana sekä kotimaassa että lähetyskentillä. Hänen sydämellään on kehittää sielunhoidon opetusta seurakuntakentällä.

OHJELMA

Katso viikonlopun ohjelma tästä.

HINTA

Opetus 79 €/hlö, ateriapaketti 42 €/hlö (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat kahvit ja ruokailut) ja majoitus 42 €/hlö.
1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen nettilomakkeella 7.9. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884