resilienssi.jpg

12.–13.10.2019 KEURUULLA

>>> SIELUNHOITO- JA TERAPIATYÖTÄ TEKEVILLE


SISÄLTÖ

Sielunhoitaja kohtaa usein toisen, joka on joillain tavalla haavoitettu ja heikoimmillaan. Onnistunut kohtaaminen edellyttää ymmärtämystä, empatiakykyä ja armon välittämistä. Oman elämän kivut ja ongelmat haastavat kuitenkin myös sielunhoitajan oman jaksamisen. Miten siis selviytyä elämän haasteista ja vaikeista tilanteista?

Tässä sielunhoitokoulutusviikonlopussa keskitytään pohtimaan käytännöllisellä tavalla harjoitellen, miten sielunhoitaja voi kehittää stressin/paineensietokykyään ja toisaalta myös oman elämänkokemuksensa ja tunnemaailmansa käsittelytaitojaan.

Viikonloppu on tarkoitettu sielunhoito- ja terapiatyötä tekeville. Kouluttajana on teologi, työnohjaaja Aija Paakkunainen.
Kurssi sopii myös henkilökunnalle työpaikkakoulutukseksi, vaikka pääpaino on sielunhoidossa.

“Työ vaatii tekijältään ja työyhteisöltä joustavuutta, soveltamista ja ennakointia eli resilienssiä. Nämä ominaisuudet ovat tärkeitä, sillä käytännössä asiat harvoin menevät juuri niin kuin suunniteltiin. On tavallista, että työssä ratkotaan päivittäin useita yllättäviä pulmatilanteita.”
- Työterveyslaitos

OPETTAJAT

Aija Paakkunainen – teologi, työnohjaaja


OHJELMA

Katso ohjelma täältä.

HINTA

Osallistumismaksu 57 €/hlö, ateriapaketti 32€/hlö (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat kahvit ja ruokailut) ja majoitus 30€/hlö.

1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 27.9.2019.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884