rukousavustajatbanneri.jpg

15. - 17.3.

>>Rukousavustajien yhteys- ja rakentumisviikonloppu

Viikonloppu on tarkoitettu erityisesti Juhannuskonferenssin rukousteltassa toimiville rukousavustajille, mutta palvelee yhtälailla myös seurakunnissa toimivia rukouspiirien vetäjiä ja rukoustyötä tekeviä. Juhannuskonferenssin rukousteltassa palveleminen ei siis ole edellytys yhteys- ja rakentumisviikonloppuun osallistumiselle.

Uusille rukousteltan rukousavustajille viikonloppuun osallistuminen on edellytyksenä. Otamme mielellämme mukaan myös uusia rukousavustajia! Myös puolisot ovat tervetulleita osallistumaan yhteys- ja rakentumisviikonloppuun ilman sitoutumista rukousteltan palvelukseen.

Tervetuloa voimaantumaan yhteisestä uskosta!

SISÄLTÖ

Viikonlopun tavoitteena on kokea samaa Jumalan läsnäoloa ja ilmestymistä, keskinäistä yhteyttä ja palveluskutsun vahvistumista, mitä koemme rukousteltassa. Jälleen pyydämme tulla Jumalan kohtaamiksi itse – jakaen ja toinen toistamme palvellen. Pyrimme niin kuin teltassakin ”kohtaamaan Herran tässä ja nyt”.

Aloitamme viikonlopun tällä kertaa viettämällä perjantai-iltana Herran asettamaa uuden liiton yhteysateriaa, ehtoollista. Ohjelmassa panostamme rukoukseen.

Lauantain vietämme yhteisessä rukouksessa työmme puolesta sekä jaamme, rukoilemme ja rohkaisemme toisiamme tässä palvelutehtävässä. Lisäksi käsittelemme aihetta ”rukouspalveluun valmistautuminen sekä siinä toimiminen”. Rukoilemme jälleen pienryhmissä, että jokainen tulisi kohdatuksi henkilökohtaisesti myös omissa tarpeissaan.

Illalla saamme innoittavaa rukousopetusta aiheesta: kuunteleva rukous. Sunnuntai-aamuna aiheena on armolahjojen merkitys rukouspalvelussa.

OPETTAJAT JA VETÄJÄT

Mukana viikonlopussa on rukousteltan kokenutta tiimiä: Teuvo Isokangas,  Raili Tanskanen,  Osmo Haavisto,  Jari Vahtera, Seppo Aapa sekä Anneli ja Jorma Lahikainen

Ohjaajamme Lauantai-illassa sekä Sunnuntai-aamulla on Pastori Jukka Jämsen Jyväskylästä. Jukalta on viime kesänä ilmestynyt kirja: Kuunteleva rukous.

OHJELMA

Katso viikonlopun ohjelma tästä.

HINTA

149€ (omin liinavaattein, sis. opetus 63€, ateriat 43€, majoitus 43€)

1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä.
Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen nettilomakkeella 1.3. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 7321 884

Lisätiedustelut:
Teuvo Isokangas
040 5040107
teuvo.isok(a)suomi24.fi

Ohelmaa koskevat tiedustelut:
Seppo Aapa
040 570 8350
seppo(a)palkaneenkatukappeli.fi