saunailtabanneri.jpg

7.5.2018

Miksi seurakunnat eivät kasva?

Kahden viime vuoden aikana suuren suosion saanut saunailta nostaa tänä keväänä keskusteluun yhden helluntaiseurakuntien suurimmista kipupisteistä: Miksi seurakunnat eivät kasva? Viime vuoden tilastojen mukaan helluntaiseurakuntien jäsenmäärässä tapahtui jopa lievää laskua.

SISÄLTÖ

Saunailtaan on kutsuttu vierailevaksi opettajaksi pastori Ago Lilleorg Tallinnasta, joka on toiminut Viron helluntailiikkeen pastorina sekä helluntaikirkon johtajana. Nykyisin hän palvelee Tallinnassa Toompean helluntaiseurakunnan johtavana pastorina. Vuonna 2016 Lilleorg perusti NextStep -raamattukoulun, joka keskittyy seurakuntien istuttamiseen.

Viime vuonna Viron helluntailiike perusti Lilleorgin johdolla viisi uutta seurakuntaa. Agon intohimona on seurakuntakasvu, seurakuntien istuttaminen ja uuden sukupolven varustaminen johtajuuteen. Ago on puhunut aiheesta mm. Tukholman PEF-konferenssissa viime vuonna. Nyt hän haluaa jakaa sydämensä näkyä myös Suomen helluntaipastoreille.

Saunaillassa esitellään myös IK-opiston uusi palvelukonsepti, jolla haluamme tulla lähelle seurakuntia: Tervetuloa kuulemaan vararehtori Markku Ojaniemeltä, millaisia kasvumahdollisuuksia IK tarjoaa.

OHJELMA

16.30 Päivällismahdollisuus (Iso Pata)

HIRSIKIRKOSSA:
17.00 Opetus I, Ago Lilleorg
18.00 Opetus II, Ago Lilleorg
19.00 IK-SATO, Markku Ojaniemi + keskustelua

20.00 Iltapala ja saunomismahdollisuus (Rantasaunalla)

HINTA

Saunailta on maksuton, mutta keräämme kolehdin illan kulujen kattamiseen.
Isossa Padassa voi ennen ohjelmaa käydä omakustanteisella päivällisellä (6,60 €).
Halukkailla on mahdollisuus myös yöpyä Isossa Kirjassa alehintaan 45 €/hlö (sis. liinavaatteet ja aamupalan) ja näin nauttia myös Ison Kirjan keväisestä luonnosta.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella.

LISÄTIEDUSTELUT

marko.halttunen(a)isokirja.fi
040 722 1821