SOUNDCHECK paikkoja vapaana eri viikonlopuille ja vielä koko koulutukseenkin!

>>HIO TAITOJASI PARHAASSA SEURASSA!

Seurakuntamusiikin laaja kenttä tarvitsee monipuolisia osaajia. Viiden viikonlopun aikana pääset huippuosaajien kanssa pureutumaan seurakuntamusiikin hengellisiin, käytännöllisiin ja johtamisen osa-alueisiin. Samalla verkostoidut muiden seurakuntamusiikissa mukana olevien kanssa.

Odotamme että osaat jo laulaa tai soittaa, koska emme opettele soitinten soittoa. Koulutus on suunnattu seurakuntien musiikkityössä mukana oleville, omaa musiikkia tekeville ja seurakuntien ja musiikkiryhmien vastuuhenkilöille. SOUNDCHECK on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Parhaan oppimiskokemuksen saat kun osallistut kaikkiin viikonloppuihin! Viikonloput koostuvat mielenkiintoisista aihekokonaisuuksista luentomuodossa, sekä käytännön harjoituksista.

Jokainen viikonloppu on oma aineensa, josta saa kaksi opintopistettä. Kun on suorittanut viisi ainetta tehtävineen, saa kymmenen opintopisteen todistuksen musiikkikoulutus SOUNDCHECKistä.

Seurakunta: innosta ja lähetä musiikkivastuunkantajat mukaan koulutukseen! Uusia ja laajempia näköaloja musiikin saralla tarvitaan. Koulutus antaa mahdollisuuden kehittyä ja löytää uusia ideoita seurakuntamusiikkiin.

KOULUTUSJAKSOT JA SISÄLTÖ:

Alkavaan koulutukseen ovat tervetulleita sekä uudet, että jo ensimmäisessä koulutuksessa mukana olleet!

Luvassa käytännönläheistä opetusta erilaisten musiikkiryhmien johtamisesta, laulujen sovittamisesta sekä musiikin ja ylistyksen teologiasta. Tulossa myös miksaaukseen ja valotekniikkaan syventävä viikonloppu!

 

21. - 23.9.2018 Työkaluja muiden opettamiseen

Opettajat: Karen Hagqvist, Johanna Särkkälä
Sisältö: Worship Central Course, profetaalinen ylistys, musiikin teologia


23. - 25.11.2018 Musiikin johtaminen

Opettajat: Piritta Poutala
Sisältö: Ylistysbändin, musiikkiryhmän ja kuoron johtaminen musiikillisesti ja hengellisesti
 

25. - 27.1.2019 Musiikin sovittaminen

Ohjelma: Katso ohjelma tästä.

Opettajat: Lasse Heikkilä
Sisältö: Sovituksen teoria ja käytännön harjoituksia


8. - 10.3.2019 Äänentoisto seurakunnassa

Ohjelma: Julkaistaan myöhemmin.

Opettaja: Jarkko Makkonen
Sisältö: Äänentoisto ja miksaus seurakuntakontekstissa. Tarkoitettu erityisesti seurakuntien miksaajille ja äänentoistosta kiinnostuneille!


26. - 28.4.2019 Kristitty musiikintekijä lavalla ja lavan ulkopuolella

Opettajat: Nina Åström
Sisältö: Kristitty, taidollisuus ja omaksi itseksi tuleminen (oman genren löytyminen)

OPETTAJAT

Karen Hagqvist - MA teologian maisteri, tietojenkäsittelyn tradenomi, ylistyksenjohtaja, HSMry hallituksen jäsen
Nina Åström - FM filosofian maisteri, laulaja, lauluntekijä, evankelista, opettaja, mm. 14 soololevyä, Suomen euroviisuedustaja v. 2000
Piritta Poutala - MuM musiikin maisteri, musiikkityön johtaja, laulaja, laulunopettaja, ylistyksenjohtaja, kuoronjohtaja
Lasse Heikkilä - Säveltäjä ja muusikko. Hän on säveltänyt messuja, musikaaleja ja kirjoittanut lukuisia hengellisiä ja yhteiskunta-aiheisia lauluja eri artisteille.
Johanna Särkkälä - Musiikkipedagogi (AMK), ylistyksenjohtaja, säveltäjä, tuottaja

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Helluntaiseurakuntien Musiikki ry.n kanssa

HINTA

Opetus 102 €/jakso, ateriapaketti 42 €/jakso  (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat ruokailut ja kahvit) ja majoitus 42 €/jakso. 1 hengen huoneen saa lisämaksusta ja ilmoittautumisjärjestyksessä: 20 €/jakso.

ILMOITTAUTUMINEN

Koulutukseen ilmoittaudutaan nettilomakkeella viimeistään 2 viikkoa ennen kunkin jakson alkua. Voit myös ilmoittautua kaikkiin jaksoihin kerralla.

LISÄTIEDUSTELUT

sari.vieltojarvi(a)isokirja.fi
040 750 2092