TULOSSA JÄLLEEN 7. - 9.9.2018

>>SEURAKUNTIEN TYÖNTEKIJÖIDEN VAIMOJEN OMA VIIKONLOPPU!

SISÄLTÖ

Hei sinä siskosein ja työntekijän puoliso,

nyt on aika kutsua sinut sydämellisesti tervetulleeksi IK-opistolle 7.-9.9.2018 Keuruulle. Järjestäjänä ovat iloinen Kaakkois-Suomen pastorivaimojen joukko.

Raamattutuokioiden opettajaksi on kutsuttu Maija Korhonen. Hän on Psykiatrinen sairaanhoitaja ja Perhetyön ohjaaja.  Maija on myös kouluttautunut sielunhoitoterapeutiksi ja Ratkaisukeskeiseksi terapeutiksi. Ohjelmaan tiimi on koonnut mm. ulkona yhdessä liikkumista, makkaranpaistoa, yhdessäoloa ja sielunhoitokeskustelutkin ovat mahdollisia.. Heprealaisen tanssin opastajina toimivat Riitta Salunen tiiminsä kanssa.

Järjestäjätiimille tuli ajatus tehdä oma suosikki leivontareseptikirjanen kotiinviemiseksi viikonlopun päätteeksi. Eli useimmilla meistä on suosikki kakku- tai piirakkaresepti jonka leipoisimme vierasvaraksi. Leivonnainen voi olla makea tai suolainen.  Lähetä reseptisi kuvan kanssa.  Toivomuksena olisi, että laitat reseptin alle vielä kuvan itsestäsi, nimen sekä paikkakunnan.  Näin kaikille jää muisto, kenen ”kakkuja” syödään.

Lähetä resepti kuvien kanssa osoitteella: seminaarisihteeri(a)isokirja.fi viimeistään 3.9., niin ennätän tulostaa kaikki reseptit.

Ota mukaan sisätossut tai villasukat, on kivempi olla Hirsikirkossa.

OHJELMA

Katso ohjelma tästä.

HINTA

Opetus 79 €/hlö + ateriat 48€ + 40€ majoitus.
1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ja ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 27.8. mennessä

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884