Syty johtajana .jpg

13.–14.9.2019 KEURUULLA

>>> VIISAS JA MOTIVOIVA JOHTAJA – VAPAAEHTOISJOHTAMISEN SEMINAARI


SISÄLTÖ

Kuinka johtaa ja motivoida seurakuntasi vastuunkantajia? Kuinka auttaa heitä jaksamaan työssään? Kuinka pitää yllä tulta joka auttaa heitä? Kuinka johtaa viisaasti ja taidollisesti?

Vapaaehtoiset vastuunkantajat ovat ratkaisevassa asemassa jokaisessa seurakunnassa, seurakunnan koosta riippumatta. He ovat sen välittävä sydän, kasvua aikaansaava moottori, sekä yhteisölleen parempaa tulevaisuutta visioiva voimavara. Tällaisen Jumalalle antautuneen, taidokkaan ja myötätuntoa ympärilleen jakavan vapaaehtoisten vastuunkantajien tiimin muodostaminen ei kuitenkaan tapahdu automaattisesti. Nämä vapaaehtoiset vastuunkantaja tulee varustaa tehtäväänsä. Heidän jaksamisestaan tulee huolehtia, koska he tekevät työtään tavallisesti jonkin toisen työn ohella. Myös heidän hengellisestä ohjaamisesta kannattaa huolehtia. Kun nämä ovat kohdallaan, heillä on myös mitä jakaa toisille.

Tohtori Stephen Fogarty (PhD (Organisational Leadership), Master of Arts (Theology) on seurakunnan johtajuutta tarkastelevassa väitöskirjassaan tutkinut johtavien pastoreiden johtamistavan ja vapaaehtoisten seurakuntalaisten motivoitumisen välistä yhteyttä. Tämän tutkimuksen pohjalta hän on kirjoittanut seurakuntien vastuunkantajille suunnatun kirjan (2016) ”Light a Fire: How to Effectively Motivate Volunteers in Your Church.” Aikamedia on kääntänyt tämän kirjan suomeksi nimellä “Loistavaa! Opas vapaaehtoisten motivoimiseen”. Kirja julkaistaan tapahtuman aikana.


OPETTAJA

dea1bd57bdfcea2e81986dba1325ae63.jpg

Stephen Fogarty

Stephen Fogarty on Australian helluntailiikkeen omistaman Raamattukoulu Alphacrucis Collegen (AC) johtaja. AC-college on IK-Opiston yhteistyökoulu, jonka tutkinto-ohjelmia on toteutettu yhteistyössä. AC-collegen johtajana Stephen vastaa sekä koulun toiminnasta, taloudesta sekä muusta johtamisesta. Tämän lisäksi hän opettaa erilaisissa seminaareissa ja tapahtumissa. Stephen on toiminut pitkään Australian helluntailiikkeen pastorina ennen siirtymistään AC:n johtajaksi. Hän on osallistunut mm. kolmen seurakunnan perustamiseen. Stephen on naimisissa Sandran kanssa ja he tekevät yhdessä Jumalan valtakunnan työtä. Heillä on kolme lasta ja kolme lastenlasta.

Lisätietoa Stephen Fogartysta löydät täältä: https://www.ac.edu.au/faculty-and-staff/stephen-fogarty/


OHJELMA

Katso ohjelma täältä.

HUOM: Tulkkaus suomeksi.

HINTA

Osallistumismaksu 57 €/hlö, ateriapaketti 32€/hlö (sis. kaikki ohjelmaan kuuluvat kahvit ja ruokailut) ja majoitus 30€/hlö.

1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Kurssin hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun. Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu viimeistään 6.9.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884