talvinen_askartelu.jpg

2.–3.11.2019
KEURUULLA

>>>IHANIA IDEOITA JOULUUN JA TALVEEN!

Mikä sen mukavampaa kuin marraskuun pimeydessä kokoontua yhteen askartelemaan yhdessä. Joulun alla koemme yhdessä-tekemisen iloa talvisten ja jouluisten askartelujen merkeissä. Opimme muun muassa tekemään vanhoista kirjoista enkeleitä ja joulukoristeita. Askarteluohjaaja Maria Tiihosen malleja voi käyttää tai kehitellä ihan omiaan. Halutessasi voit tuoda mukanasi vanhoja kirjoja, nappeja, nauhoja, helmiä, tarroja yms, mistä materiaaleista haluatkaan askarrella. Kurssilla on myös valmiina materiaalia sekä kuumaliimapistooleja ja liimoja jota voi käyttää. Kurssi on tarkoitettu nuorille ja kaikenikäisille aikuisille.

OPETTAJA

Askarteluja ohjaamaan tulee Maria Tiihonen Muuramesta. 

”Lapsena tein pakolliset koulukäsityöt ja siihen se melkein jäikin. Vähän yli parikymppisenä innostuin kokeilemaan ja tekemään eri käsitöitä sekä askarteluja. Siitä lähtien ne ovat kulkeneet elämässäni mukana monin tavoin. On mukavaa nauttia lopputuloksesta, jonka on saanut omilla käsillään aikaan. Mielenkiintoa askartelemiseen tuovat uusien materiaalien tai työtapojen kokeilu. 

Käytän mielelläni kierrätysmateriaaleja. Teen usein kirpputoreilta löytöjä joita käytän käsitöissäni tai askarteluissa. Mielestäni yksikertainen on kaunista; en halua töistäni kovin monimutkaisia. Siksi tämä kurssi sopii myös aloittelijalle. 

Olen kokeillut silkkimaalausta, virkkausta, neulomista, kirjontaa, poppanan- ja mattojenkutomista, kortti- ja paperiaskartelua vanhoista kirjoista sekä huovutusta. Jos uusi kokeilu onnistuu, se tuo onnistumisen iloa. ”
–Maria Tiihonen

OHJELMA

Katso viikonlopun ohjelma tästä.

HINTA

Osallistumismaksu 57 €
Ateriat 32 €
Majoitus 30 € (1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ilmoittautumisjärjestyksessä.)
Askartelutarvikemaksu 5 €

Huom! Hinta sisältää varausmaksun (30€/hlö), jota ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden osallistumismaksun.

Mikäli äkillinen sairastuminen estää kurssille pääsyn, otathan yhteyttä alla olevaan numeroon.

ILMOITTAUTUMINEN

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.10.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 7321 884