tarturukouksenvoimaan.jpg

12.–13.10.
KEURUULLA

“Mahtava Pyhän Hengen läsnäolo ja rukouksen henki!”

“Voimaannuttava viikonloppu.”

>>> SUOSITTU RUKOUSVIIKONLOPPU TULOSSA JÄLLEEN!

SISÄLTÖ

Tällä kertaa tutkimme yhdessä Sanasta mitä on esirukous ja toisten puolesta rukoileminen sekä itse esirukouksen kohteena oleminen. Mitä rukous vaikuttaa minussa kun rukoilen, tai kun olen itse esirukouksen kohteena? Rukoilemme yhdessä ja itsenäisesti monin eri tavoin. Sään salliessa käymme rukouskävelyllä yhdessä. Myös pienimuotoiseen esirukouspalveluun on mahdollisuus. Halutessaan viikonloppuna voi jakaa kokemuspuheenvuoroja esirukouksesta.

OPETTAJA

Pastori Matti Niemelä Joensuusta tulee opettamaan esirukousaiheesta. Hänellä on useita henkilökohtaisia kokemuksia esirukouksesta:

 ”Isäni opetti meidät lapset rukoilemaan. Meillä oli auto, joka ei toiminut kunnolla. Useamman kerran, kun isä ei saanut sitä kuntoon tien päällä hän sanoi, että nyt rukoillaan ja aina auto tuli kuntoon. 

Rukous on kuin hengitys. Nuorena koululaisena opin jakamaan kaikki asiani Jumalalle pitkin päivää. Tuo vuorovaikutus on ollut elämäni suurin voimavara. Ehkä tämä on sitä, mitä Paavali tarkoittaa jatkuvasti rukoilemisella.

Olen ollut myös esirukousten kohteena. Sairaana ja väsyneenä olen kokenut kuinka esirukous kantaa. Läheisten ja seurakunnan esirukous on myös yllättänyt – Jumala on koskettanut ja parantanut minut useamman kerran.

Rukous koskettaa Jumalan sydäntä. Siinä hän myös muuttaa minua. Se on vuorovaikutusta. Rukous liikuttaa taivaita ja liikuttaa maata. Se saa näkyviä tuloksia aikaan siellä, missä luultiin, ettei toivoa ole. ”

Musiikista vastaavat Jumalan armolahjoilla varustettu musisointipariskunta Tarja ja Markku Rantahakala Lempäälästä.

IMG_0652.JPG

Tarja ja Markku Rantahakala

OHJELMA

Katso ohjelma tästä.

HINTA

Opetus 59 €/hlö + ateriat 36 € (sis. kaikki ohjelmaan merkityt kahvit ja ruokailut) + majoitus 30 €.
1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ja ilmoittautumisjärjestyksessä.
Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu.
Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €.
Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 3.10. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884