2.-3.12.

>>TARTU RUKOUKSEN VOIMAAN - LEPOA JA ILOA KRISTUKSESSA!

Syksyn uurastus on takana ja edessä on laskeutuminen jouluun hiljentäen ajatukset ja sydämet. Matt. 11:28 sanoin levätään iloiten Kristuksessa yhdessä ja yksin, koetaan yhteyttä toisiimme ja tarraudutaan Ristin Miehen voimaan Pyhän Hengen läsnäolossa. Vietämme myös suomalaista ehtoollista yhdessä.

SISÄLTÖ

Viikonloppuna teemme yhdessä rukousmatkan virvoituksen lähteille. Sanan ohjaamana etsimme Pyhän Hengen voimaa arkeemme. Keskitymme rukoukseen konkreettisesti ja muutamme teoriat käytännöksi yhdessä Herran kanssa.

Pidämme pieniä raamatuntutkiskeluhetkiä ja sukellamme Sanaan ylistäen ja rukoillen. Tule viettämään laatuaikaa Jumalan läsnäolossa.

OPETTAJA

Rukousohjaajina toimivat Helena ja Pekka Kärkkäinen yhdessä tiimin kanssa. Helenan ja Pekan elämässä rukous on rakkautta ja yhteistä arkea. Tullaan hoidetuksi Jumalassa kuunnellen Herran ääntä.

OHJELMA

ks. tästä

HINTA

Opetus 53 €/hlö + ateriat 28€ (sis. kaikki ohjelmaan merkityt kahvit ja ruokailut) + majoitus 27€.
1 hengen huoneen saa lisämaksusta (20€) ja ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 17.11. mennessä.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884