tssbanneri.jpg

16. - 17.11. HELSINGISSÄ

>>KRISTUS TEISSÄ KIRKKAUDEN TOIVO!

 

Syvenny tekstiä selittävän saarnan saloihin Kolossalaiskirjeen kontekstissa! Kurssi on tarkoitettu kaikille opettamisesta ja saarnaamisesta kiinnostuneille sekä erityisesti pastoreille, jotka haluavat uutta potkua puheeseensa. Viikonloppu on tuhti annos hyvää opetusta ja takuuvarmoja työvälineitä!

SISÄLTÖ

Tässä kurssissa yhdistyvät sekä tekstiä selittävän saarnan keskeiset työvälineet että yhden Uuden testamentin kristologisimman kirjeen sisältö, johon välineitä sovelletaan.

Kurssin aikana tutustutaan kolossalaiskirjeen maailmaan, mikä auttaa ymmärtämään, miksi Paavali kirjoitti niin Kristus-keskeisen kirjeen seurakunnalle, jota väärät opettajat pyrkivät johtamaan harhaan.

Kurssin käyneenä pystyt valitsemaan kolossalaiskirjeestä keskeiset saarnatekstit sekä muodostamaan niistä teemallisesti ja rakenteellisesti eheän kokonaisuuden. Käyttöösi saat kymmenkunta saarnarunkoa, joiden varaat voit rakentaa omalla persoonallisella tavallasi vahvoja tekstiä selittäviä saarnoja.

OPETTAJA

Opettajana on pidetty homiletiikan eli saarnaopin opettaja Marko Halttunen. Marko on kokenut saarnanopin opettaja, ja hän käy läpi tekstiä selittävän saarnan elementtejä. Hän on tehnyt aiheesta myös käytännön teologian pro gradu -tutkielman. “Jumalan Sana on elävä ja voimallinen.” - Onko myös meidän saarnamme?

OHJELMA

Katso ohjelma tästä.

HINTA

Opetus 53 €/hlö sisältäen opetuksen ja kahvit.
Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

PAIKKA

Tämä kurssi järjestetään Helsingissä!

Osoite on Pulttitie 13, kolmas kerros. Helsingin IK-opistolle pääsee kätevästi metrolla tai omalla autolla. Opisto sijaitsee n. 1,5 km päässä Itäkeskuksesta. Lähin metroasema on Siilitiellä, josta kävelee noin 15 minuuttia opistolle. Myös esim. busseilla 80, 550 ja 58 pääsee lähelle opistoa. Ajankohtaisimmat kulkuyhteydet Pulttitielle selviävät käyttämällä HSL:n reittiopasta.

Omalla autolla saavuttaessa kannattaa tulla Tulppatie 5:n puolelle, jossa on ilmaisia parkkipaikkoja.

ILMOITTAUTUMINEN

Nettilomakkeella 2.11. tai niin kauan kuin tilaa riittää.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884