TEKSTIÄ_2.jpg

Tekstiä selittävä saarna
22.–23.11. Keuruulla

>>> SYVEMMÄLLE RAAMATUN MAAILMAAN

Suosittu Vaikuttava saarna -kokonaisuus jatkuu Tekstiä selittävän saarna -kurssilla. Kurssi on tarkoitettu kaikille opettamisesta ja saarnaamisesta kiinnostuneille sekä erityisesti pastoreille, jotka haluavat uutta potkua puheeseensa. Viikonloppu on tuhti annos hyvää opetusta ja takuuvarmoja työvälineitä!

Palautteita aiemmalta Tekstiä selittävä saarna -kurssilta:

- Asiantuntevaa opetusta

- Kattavat aiheet!

SISÄLTÖ

Kurssilla opetellaan tekstiä selittävän saarnan keskeisiä työvälineitä ja sovelletaan niitä yhteen Uuden testamentin kiinnostavimmista ja haastavimmista kirjeistä – Kolossalaiskirjeeseen. Kolossalaiskirjeen historialliseen taustaan tutustuminen auttaa ymmärtämään, miksi Paavali kirjoitti niin Kristus-keskeisen kirjeen seurakunnalle, jota väärät opettajat pyrkivät johtamaan harhaan.

Kurssin käyneenä pystyt valitsemaan kolossalaiskirjeestä keskeiset saarnatekstit sekä muodostamaan niistä teemallisesti ja rakenteellisesti eheän kokonaisuuden. Käyttöösi saat myös kymmenkunta saarnarunkoa, joiden varaat voit rakentaa omalla persoonallisella tavallasi vahvoja tekstiä selittäviä saarnoja.

OPETTAJA

Marko%2BHalttunen%2B50v.jpg

Marko Halttunen

Opettajana on pidetty homiletiikan eli saarnaopin opettaja Marko Halttunen. Marko on kokenut saarnanopin opettaja, ja hän käy läpi tekstiä selittävän saarnan elementtejä. Hän on tehnyt aiheesta myös käytännön teologian pro gradu -tutkielman. “Jumalan Sana on elävä ja voimallinen.” – Ovatko myös meidän saarnamme?

OHJELMA

Lataa ohjelma tästä.

HINTA

Opetus 57 €, ateriat 32 €, majoitus 30 €. Mahdollisuus 1 hengen huoneeseen 20 € lisämaksusta.

Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 30 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 30 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

ILMOITTAUTUMINEN

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884