tssbanneri.jpg

Tekstiä selittävä saarna
Tulossa 2019

>>> KRISTUS TEISSÄ KIRKKAUDEN TOIVO!

Tekstiä selittävä saarna (eng. expository preaching) on erinomainen tapa viedä seurakunta entistä syvemmälle Raamatun maailmaan. Tästä huolimatta se on Suomessa liian vähän hyödynnetty saarnametodi.

Suosittu Vaikuttava saarna -kokonaisuus jatkuu Tekstiä selittävän saarnan kurssilla. Kurssi on tarkoitettu kaikille opettamisesta ja saarnaamisesta kiinnostuneille sekä erityisesti pastoreille, jotka haluavat uutta potkua puheeseensa. Viikonloppu on tuhti annos hyvää opetusta ja takuuvarmoja työvälineitä!

SISÄLTÖ

Tässä kurssissa opetellaan tekstiä selittävän saarnan keskeisiä työvälineitä ja sovelletaan niitä yhteen Uuden testamentin kiinnostavimmista ja haastavimmista kirjeistä - Kolossalaiskirjeeseen. Kolossalaiskirjeen historialliseen taustaan tutustuminen auttaa ymmärtämään, miksi Paavali kirjoitti niin Kristus-keskeisen kirjeen seurakunnalle, jota väärät opettajat pyrkivät johtamaan harhaan.

Kurssin käyneenä pystyt valitsemaan kolossalaiskirjeestä keskeiset saarnatekstit sekä muodostamaan niistä teemallisesti ja rakenteellisesti eheän kokonaisuuden. Käyttöösi saat kymmenkunta saarnarunkoa, joiden varaat voit rakentaa omalla persoonallisella tavallasi vahvoja tekstiä selittäviä saarnoja.

OPETTAJA

Opettajana on pidetty homiletiikan eli saarnaopin opettaja Marko Halttunen. Marko on kokenut saarnanopin opettaja, ja hän käy läpi tekstiä selittävän saarnan elementtejä. Hän on tehnyt aiheesta myös käytännön teologian pro gradu -tutkielman. “Jumalan Sana on elävä ja voimallinen.” - Onko myös meidän saarnamme?

OHJELMA

Julkaistaan myöhemmin

HINTA

59 € (Sis. opetuksen + materiaalit sekä kahvitukset. Lounas omakustanteinen)

Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan vain 19 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu. Ilmoittautumisajan umpeuduttua opetuksen hintaan lisätään 19 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tiedustele tarvittaessa osamaksun mahdollisuutta.

PAIKKA

ILMOITTAUTUMINEN

Aukeaa myöhemmin.

LISÄTIEDUSTELUT

seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884